• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Angelstw, przykro mi. U Ciebie to typowa ciąża biochemiczna i jak już tak miało być to lepiej jak na tym etapie niż później. Po ciąży biochemicznej można się starać od razu, nie ma żadnych przeciwwskazań. Więc do dzieła.

U mnie chyba też finał krwawienie większe a do tego szyjka się obniżyła. .. nadchodzi "@" mam nadzieję że uda się samemu oczyścić. .. z dwojga zlego tak bym wolała. .. pecherzyk wczoraj mial 0,44cm więc może się uda... ironia losu bo mama na październik już miałam być w 2014 a i 2016 nieaktualny...no cóż taki mój los..

martaha oby w tym momencie podziało się tak jak sama tego chcesz. Wiem ze to absurdalnie brzmi ale wczoraj jak zaczęłam krwawic to chciałam zeby to był koniec właśnie z tego względu zeby sie samemu oczyścić.... Rozumiem Cię dzis jak nikt inny! Trzymaj sie dzielnie Kochana! Ja krwawie krwawie...skrzepy mniejsze i większe ale różnicy między zwykłą @ nie widzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry