Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mojego gina kiedyś pytałam o furagine, bo sama jakiś czas temu miałam lekkie zapalenie i nie chciałam brać bo tez byłam w drugiej fazie cyklu, wiec jadłam masę suszonej żurawiny i pomogło.Alza dużo siły!!
Byłam u lekarza z tym moim stanem zapalnym układu moczowego. To patalach nie lekarz!!! Poinformowalam go, ze mogę być w ciąży a on mi wypisal furagin! Wyszłam z gabinetu, zadzwoniłam do koleżanki lekarki i co mi powiedziała?- ze furagin jest absolutnie zakazany w 1 trymestrze ciąży!! Ku**a mac !! Zaszlam do niego ponownie i zarządalam zmiany leku na moja własną odpowiedzialność jeśli się boi. A on do mnie ze teraz na wszystkich lekach tak pisza Pfff sorki laski!! Do testowania zostało mi jakieś 9 może 10 dni. Jajko chyba zniose do tego czasu