Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślisz ze AZ tyle ?Renata - podstawowe badania, które powinnaś zrobić: tsh, ft3, ft4, progesteron, chlamydia, toxo, cytomegalia, myco i ureaplasma, przeciwciała kardiolipinowe w klasie IgG i iGm oraz antykoagulant tocznia
Witam dziewczyny sobotnio :-)
kurcze Renata skoro masz aż tyle kotów w domu to warto zrobić badania na toxo.
Ja poronilam przez toksoplazmoze w 2014 r. ....mimo ze kota nie mam od wielu lat. Ale odczekalam tak jak kazal specjalista, az mój organizm wytworzy przeciwciala i sam zwalczy chorobę....i tak po 4 miesiącach zaszlam ponownie w ciaze.
Ja jeszcze badałam sobie prolaktyne.
Zasnęłam o 4... nieprzytomna jestemmCzyli to raczej migrenowe.
Ja wlasnie "kulam" sie po łóżku....nie mogę spać, tak mnie boli glowa. A już nie mam żadnych proszków.....Byle do rana.
Podobno zaśniad jest widoczny na USG w formie takiego jakby śniegu. Ale i tak wysyłają do badania. I dobrze, bo potem masz pewność, że wszystko było dobrze I nie ma przeciwwskazań do starań.A to nie jest tak ze oni na USG widza ten zasniad ja pytalam Gina przed zabiegiem czy to nie zasniad a on powiedział ze zaraz było by widać eh nie wiem
U mnie też zawiniła tzw statystyka. Tak się zdarza i juz. Od samego początku miałam objawy - ból piersi i straszne mdłości. W pewnym momencie przeszło - jak ręką odjął... czekałam spokojnie na nastepna wizyte a być może właśnie wtedy ciąża przestała się rozwijać. I tak by z bety wychodziło bo zabieg miałam w 9tc a beta zatrzymała się na poziomie chyba 5 tc.Witam dziewczyny :-)
Powiedzcie mi jakie badania ewentualnie moglabym zrobić przed staraniami ?
Ja myslalam TSH , kreatyna , i progesteron u mnie przypuszczać nie zawinilo nic więcej jak to ze miałam zaraz na początkowym etapie a raczej zaraz po zapłodnieniu leczonego zęba kanalowo potem impreza malej 4 drinki potem po tyg jakieś krwawienie po stosunku które musiało być początkowe poronienie gdyż po tym nie miałam żadnych krwawień i plamien dopiero przed miesiączką plemienia brązowe test - pozytywny i lekarz który stwierdził ze ciąża nie rozwija się prawidłowo ja myślę jednak ze jak napisalam wyżej nie rozwijała się prawidłowo bo była skazana na samym.poczatku na niepowodzenie jednak ja wtedy nie przypuszczalna.ze mogę być w ciąży u mnie po prostu musiała się przesunąć owulacja z powodu stresu (śmierć taty)

jak ja kocham dzieci zawsze chciałam zostać przedszkolanka ale pojawiła się wiki potem następna i następna i za chwile w sumie jak bozia da.będę miała w domu własne przedszkole