Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz Renatko mnie sie wydaje ze kazda z nas juz zawsze bedzie sie bala straty i nie ma to znaczenia czy jest jedna po drugiej czy w odstepie czasu. Moje dzieci odeszly w marcu i lipcu zeszlego roku a teraz bedac w ciazy placze i sie trzese przed kazda wizyta u lekarza a jak tylko boli mnie brzuch to leze plackiem i sie nie ruszam mimo ze wiem ze macica przeciez musi sie rozciagnac i normalne ze troche boli. Tak to juz jest. Wspominalas kiedys ze twoje coreczki byly splodzone przy pierwszych probach i pewnie dlatego jestes taka przerazona ze mozesz byc w ciazy po jednej wpadce, ale mnie sie to wydaje malo prawdopodobne.. moj maz i ja sie nie zabezpieczalismy od 3 lat i to moja trzecie ciaza dopiero wiec statystycznie to nie tak latwo...bedzie dobrze - nawet jesli jakims cudem zaszlas w ciaze to nie jest powiedziane ze je stracisz- moze sie to wlasnie okazac cud od poczatku do konca![]()
No właśnie! Która się nie doczekała @ po poronieniu??? Przyznać się i pocieszyć Renatę!! Doris to ty? A może Lena??