Baslan pierwszy Endo nie potrafił przez rok mi uregulować tarczycy... Jakiś czas temu zmieniłam lekarza i ona mnie w 3 miesiace wprowadziła na prosta... Jak widzisz jestem w ciąży i zaszlam w nią bez problemu. Poza tym w 2011 roku przeszłam całkowite usunięcie tarczycy, więc mam pooperacyjną niedoczynność tarczycy.
Angel, Renata jak się czujecie???
Hona właśnie najgorzej jak jeden z rodziców nie widzi problemu. Wtedy jest tak jakbyś rozbijala głową mur. Nic dziwnego jeśli oni z Alankiem tak mało się widzą to maz chce dac mu wszystko. Niestety, ale powinien też być od wychowywania.
Renata dzięki za dobre rady w sprawie przygotowania dziecka do pojawienia się rodzeństwa. Powiem szczerze, ze jestem tym przerażona...
Magdalena ja nie chodziłam do szkoły rodzenia. W tej ciąży też nie zamierzam
Adriana współczuję straty

Ja poczekalam po zabiegu poczekalam do pierwszej @ i po niej zaczęliśmy starania. Stwierdziliśmy, że jeśli macica nie jest gotowa do przyjęcia Maleństwa to go nie przyjdzie. Dzięki Bogu efekt tamtej ciąży Właśnie ma drzemkę

Ureguluj koniecznie tsh!
Misia współczuję przeżyć z powodu wypadku Nikosia. Jak tesciowa będzie cos gadać powiedz żeby przyszła i to pilnowala. Wiadomo ze masz wyrzuty sumienia, ale małych czortow nie da się w 100% upilnowac...