Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Boziu, to żebyś Ty u mnie zobaczyła! Życie mnie nauczyło, żeby nie przejmować się rzeczami mało istotnymi. Czasem wolę ogarnąć trochę dom i mieć więcej czasu dla rodziny. Wyznaję zasadę, że sprzątanie poczeka a dorastające dzieci urosną i wyfruna z gniazda, dlatego czas spedzany z nimi a potem wspólne ogarnianie dobytku. Z drugiej zaś strony wiem, że pani do sprzątania negatywnie wpływa na dzieci. Wiem, bo mój bratanek stwierdził, że on swojego pokoju nie sprząta, bo ma od tego panią a moi sprzątają i są z tego tytułu nieszczęśliwi. Poza tym w swoim "bałaganie" człowiek najlepiej się odnajduje.Gloria sama bym sobie lanie sprawiła... Mózg się wyłączył chyba... Teraz już tylko leżę. Robię to co muszę. Najgorzej, bo mąż to jest... Mówi, żebym leżała i odpoczywała, ale nic w domu nie zrobi... Leży przed tv i jęczy, że spać mu się chce. Poszedł z Olkiem na spacer na pół godziny i już jest skonany. Dwa dni temu mówiłam, żeby po kolacji posprzątał to tylko powkładał do lodówki i kilka rzeczy do zmywarki. Nawet blatów nie przetarł. Ręce opadają... Ty kochanie leż a brud niech kwitnie...