Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na kontrolnej wizycie pani doktor wypatrzyła, że pogorszyły się przepływy, stwierdziła że nie ma na co czekać wysłała nas od razu do szpitala. Tu na miejscu pierwsze ktg też nie wyszło najlepiej, po ugs na dokładniejszy sprzęcie okazało się ze przepływy są jeszcze gorsze niż wyszło na wizycie. Trafiłam od razu na porodowke, pod stały zapis ktg, podali mi też pierwsza dawkę sterydu dla Małej. Całe szczęście moja prowadząca miała wczoraj dyżur, jak zjawiła się po 8 rano zdecydowała że muszą przyspieszyć druga dawkę sterydu i będzie cięcie. Byłam przerażona, że Lilcia sobie nie poradzi, że to dla niej za wcześnie, ale prawda była taka, że większym zagrożeniem dla niej było zostanie ze mną w brzuchu. Radzi sobie świetnie, nie potrzebowała inkubatora, tylko jak na razie ma problem z utrzymaniem temperatury.Anula Mamusiu gratuluje!!! <3 Liluś skarbiw witaj na świecie!! :-) co się wydarzyło ze maleńka wcześniej zawiatala na świecie?
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom