Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lez jak najwięcej i oszczędzaj się to się wchłonie. Miałam w pierwsze ciąży krwiaka tylko u mnie to się dosłownie lała krew - a donosiłam. Tylko uważaj na siebie a będzie dobrzedziękuje
właśnie wróciłam, okazało się, że to krwiak o wymiarach 28x22mm, ale serduszko dzielnie bije, dostałam duphaston oraz nospe i mam czekać czy krwiak się wchłonie czy czarny scenariusz![]()
Anik bardzo dziękuje, bardzo podniosłaś mnie na duchu, tak zrobię!Lez jak najwięcej i oszczędzaj się to się wchłonie. Miałam w pierwsze ciąży krwiaka tylko u mnie to się dosłownie lała krew - a donosiłam. Tylko uważaj na siebie a będzie dobrze
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma za coAnik bardzo dziękuje, bardzo podniosłaś mnie na duchu, tak zrobię!
superNie ma za cowszystko będzie dobrze :*
Ja leżałam w sumie 3 tygodnie (z czego tydzień w szpitalu) i wchłonął się bez śladu.
W szpitalu dostawałam zastrzyki z nospy i na podtrzymanie coś (nie pamiętam co to było) a potem w domu już tylko kwas foliowy.Nie ma za cowszystko będzie dobrze :*
Ja leżałam w sumie 3 tygodnie (z czego tydzień w szpitalu) i wchłonął się bez śladu.
dziewczyny juz sama nie wiem czy sie cieszyc czy panikowac, najpierw balam sie ze w srode beta hcg byla mała (5,2) a dzis po dwoch dniach hcg 48, to duzo wiecej niż przyrost o 122% . Lekarza mam w poniedzialek a ja to chyba zwariuje do tego poniedzialku....