Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W calym tym zamieszaniu z tarczyca,zapomnialam,ze mam jeszcze policystyczny jajnik.Moje marzenia o rodzenstwie dla Alana znowu sie gdzies oddalily.Sorry,ze smece,ale znow dopadl mnie dol gigant Moze faktycznie za plytko. Ja wkladam palcem najdalej jak sie da i nic nie wylatuje. Boje sie tego aplikatora [emoji6]szybkie i pilne pytanie do dziewczyn co biora luteine dopochwowo. Dopiero dwie doby ja aplikuje ale cos mi sie nie podoba i nie wiem czy to normlane, ze doslownie na majtkach widac tabletke jakby rozpuszczona? Na pewno nie sa to czyste upławy i mam wrazenie ze oan sie nie wchlania czy co tam ma robic tylko mi z cipki sie ulatania zanim zadziała i juz sie martwie. Raz wkladalam paluszkiem a tak stusje ten aplikator (boje sie zeby infekcji nie dostac bo ja z tych wrazliwych). Moze jakos za plytko ja wkladam?
Ja aplikatorem zakładam. Dosc głęboko. Po każdym użyciu go myje i chowam. Nie zauwazylam, żeby wypadała ale ja aplikuje tuż przed spaniem i po założeniu leżę juz w łóżku, nigdzie nie wstaje.szybkie i pilne pytanie do dziewczyn co biora luteine dopochwowo. Dopiero dwie doby ja aplikuje ale cos mi sie nie podoba i nie wiem czy to normlane, ze doslownie na majtkach widac tabletke jakby rozpuszczona? Na pewno nie sa to czyste upławy i mam wrazenie ze oan sie nie wchlania czy co tam ma robic tylko mi z cipki sie ulatania zanim zadziała i juz sie martwie. Raz wkladalam paluszkiem a tak stusje ten aplikator (boje sie zeby infekcji nie dostac bo ja z tych wrazliwych). Moze jakos za plytko ja wkladam?
Ja to jestem jednak niedoinformowana,i nigdy nawet nie przeszlo mi przez glowe,aby zapytac gina o to.