Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam 31 lat skończone w sierpniu. Skierowanie z uwagi na poronienia nawykowe.Asia, a w jakim wieku jesteś? Bo po 35 roku życia wszystkim zlecają, może dlatego?
Nie uważam, żeby tarczyca miała związek z torbielą a robiłaś przeciwciała? Bierzesz leki na tarczycę. To ewidentnie niedoczynność tarczycy.Dziewczyny narzekania ciąg dalszy. Robiłam dziś wyniki tarczycy i uwaga: 14,71! Ft4 poniżej normy. Próbuję się dodzwonić do endokrynologa, żeby się umówić na poniedziałek. Myślicie, że mogło tak skoczyć przez tą torbiel? Sorki, że tak tylko o sobie ostatnio...
wreszcie z rodzicami
moja Kajula (zanim pojawiła się żółtaczka) niemalże cały czas wisiała mi na cycu. Położne mówiły, że skoro chce/potrzebuje to przystawiać. To była masakra... a później jak przelewała się przez ręce i nie chciała jeść w ogóle to też była masakra. Dawałam jej butlę, bo nie wymagało to tyle wysiłku dla niej. Z dwojga "złego" lepiej, że Marcysia ma apetyt
niektóre dzieci są po prostu "żarte" 

i gorączka poślubna nadal trwa
J puszy się jak paw, bo dzisiaj składałam wnioski o wymianę dokumentów z uwagi na nowe nazwisko
W poniedziałek lecimy do J na 2 tyg., więc myślę, że wrócę do Was wtedy i nadrobię zaległości 

Napewno będzie trzeba zwiększyć euthyrox stopniowo i obserwować. Za 3 tygodnie powtórzyć. Przy Hashimoto te TSH tak skacze niestety.Asia mam zdiagnozowana niedoczynność i hashimoto. Biorę Euthyrox 25/37,5 naprzemiennie. Poprzednie wyniki robiłam dokładnie 16.08. i wtedy TSH było 1,47, czyli w półtorej miesiąca skoczyło baaardzo do góry. Na USG w sierpniu tez było "czysto".