dżoł
Fanka BB :)
Baslan u mnie dzis 24 dc/30 wiec jeszcze troszke ale oczywiscie sie nie nastawiam. Nawet testu nie mam w domu.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Alza mój też "orze traktorem w polu". Od czasu jak zaszłam w ciążę (czyli od roku) spi na sofie w salonieOlasec właśnie o czymś takim mówię! Co to ciąża robi z człowiekiem...
Mąż poszedł usypiać Olka i tak chrapał, że musiałam iść go obudzić, bo by dziecko obudził tą swoją wiertarką udarową ;-)
Misia ja też w ciąży podchrapywalam bo to chyba przez jakiś ucisk, sama nie wiemJa wolę spać z dzieckiem niż z chrapiacym niedźwiedziem
Na patologii przed porodem lezalam na sali z dziewczyną która tak przeraźliwie chrapala ze słyszeli ja w innych salachJa nie mogłam spać tak mnie wkur.....alo jej chrapanie. Rano pobieglam do apteki po stopery do uszu. Tragedia po prostu.
Po 3 tygodniach meczarni moje uszy odetchnęly z ulgą
Witch długo stosowaliscie Lactulosum zanim kupy wróciły do normy?
Daje Nikosiowi już 3 tygodnie i nic.....nadal twarde groszki. Byłam w czwartek u pediatry....przepisala kolejna buteleczke i kazała podawać przez kolejne 2 tygodnie tylko zwiększyć dawkę do 3 razy dziennie. Na Nikosia nie działa ten syrop.
A jak widzę jak się męczy robiąc kupę to mi po prostu chce się płakać
Nie zalatwia się przez 2-3 dni.
To u mnie jeden 5 lat drugi 4 mceNafoczka podaje regularnie. Nikos ma prawie 20 miesiecy.
A Twój synuś jakie będzie miał robione badania?