reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny zdrówka dla waszych pociech.
Moje dziecko odpukac na razie zdrowe.
Co do teściowych to one tak mają chyba, że muszą po swojemu jak młody był u mojej to mu nawyki żywieniowe chciała zmieniać. No bo mamy z małym rytuał taki :
Kąpiel, mleko na noc nieslodzone bo on lubi samo w sobie mleko i do łóżeczka.
A wtedy to ja byłam w Czechach z mężem i wrocilismy i nocowalismy u teściów. Wykapalam małego i mówię do męża zrób mu mleko, ale tesciowa zaczęła robić no ok. I ja patrze a ona mu manne gotuje i mi tłumaczy, że ona tak robiła i ,że można mleko i manne slodzic cukrem ja jej na to ,że mały mleko bez cukru pije. Zrobiła ta manne taka niby do picia, a smoczek do mleka się nadawał on tego nie wypił wkurzal się bo nie leciało to z tej złości mleka też już nie chciał :/.Rano wstałam bo się wcześniej obudził i zrobiłam po mojemu to wypił rano wszystko.
On manne je , ale taka gęstą lyzeczka je, a nie pije . A ona zamiast zapytać to robi i tłumaczy, że ona tak robila, ale ja to nie ona ja robię inaczej.
A i teksty typu czy on nie ma niedowagi kiedy tłumaczę jak pastuch krowie, że na bilansie było wszystko ok . No nie przetlumaczysz.

reklama
Maz mi wlasnie napisal ze karetke wzywal do 29 -latki w 3 miesiacu ciazy bo taka pijana ze jej dobudzic nawet nie mozna bylo. szlag mnie trafia jak slysze takie historie. niech ja szlag trafi 500+ cholerne.

Mamcia widzę, że u Ciebie teściowa podobnie działa, jak u mnie plus jeszcze moja babcia... Ja nie wiem, co ci ludzie.

Gloria moi teściowie opowiadali, jak to u nich na wsi było normalne, żeby w ciąży walić do oporu. A 500+ też nie jest winne wszystkim matkom alkoholiczkom. Takim też się zdarza wpadka a choroba zostaje.

Kat, Angelstw co u Was?

Alza co polecasz na ból zęba? :( Zwykle tabletki pomagają tylko na chwilę :(
Przez tą cholerna opryszczke musiałam odwołać wczorajszą wizytę u dentysty. Kolejna dopiero za 4 miesiace ! Jak tu wytrzymać? Nie chce iść do innego bo do Niej mam zaufanie i się nie boję.
Już mnie pół twarzy boli tak promieniuje ból :(

Kochane tesciowe :/ Moja ostatnio przyszła akurat jak Nikos zdążył zasnąć. ...zaczęła głośno gadać i go obudziła. Jak przynioslam Go do kuchni gdzie siedzieliśmy to powiedziała "o wstałeś? A babcia już idzie do domu". I poszła. Nosz kur....nawet go nie przytulila. Co za baba!

Hejka,zabieg na stopę mam w lutym,no i po zaczynamy staranka. Ale póki co mam wezwanie do ZUSu na poniedziałek i jestem zła,bo dopiero miesiąc jestem na zwolnieniu,a muszę jechać 100km,na kontrolę,uff
Masakra :/ dalej jestes na zwolnieniu? ja juz wrocilam do pracy.. do mnie na szczescie nie dzwonili a bylam ponad miesiac... ale dziwne, ze do niektorych kilka msc nie zadzwonia, a do jednych zaraz na poczatku...

Anik 90 ja mialam zabieg 3 pazdziernika,po 28 dniach @ i juz sie staramy
Porobilam badania i czuje sie baaardzo okej
W weekend test owu byl dodatni

Alza to Twoja wlasna babcia czy babcia meza?

Alza co polecasz na ból zęba? :( Zwykle tabletki pomagają tylko na chwilę :(
Przez tą cholerna opryszczke musiałam odwołać wczorajszą wizytę u dentysty. Kolejna dopiero za 4 miesiace ! Jak tu wytrzymać? Nie chce iść do innego bo do Niej mam zaufanie i się nie boję.
Już mnie pół twarzy boli tak promieniuje ból :(

Kochane tesciowe :/ Moja ostatnio przyszła akurat jak Nikos zdążył zasnąć. ...zaczęła głośno gadać i go obudziła. Jak przynioslam Go do kuchni gdzie siedzieliśmy to powiedziała "o wstałeś? A babcia już idzie do domu". I poszła. Nosz kur....nawet go nie przytulila. Co za baba!
Na bol zeba dobre sa tabletki antidol ,albo zagryzc gozdzika ale hmmm 4miechy takiej kuracjj nie przejda;(

Hej laski
U nas spacer zaliczony obiad gotowy bo z wczoraj został. Abs chodakowskiej zaliczylam, a po południu skalpel 2 zrobię. Abs mam z gazety be active polecam fajna gazeta.
Te ćwiczenia na brzuch spowodowały, że mięśnie bolą, ale jak się rozruszalam to jakoś poszło i powiem Wam , że warto bylo zacząć i efekty na prawdę są wcześniej nosilam spodnie 42 teraz wchodzę w 38 ,a te co mam wiszą na szczęście odlozylam te z chudych czasów w piwnicy; )
Dlatego moje kochane ćwiczące laski dajcie czadu bo warto :)

reklama
bralam kiedys ten antidol i byl bez recepty,bardzo skuteczny i to typowo na bol zeba.
Z takim bolem to raz ,ze nie wytrzymasz,a dwa jakies zapalenie moze Ci sie rozniesc,niebezpiecznie tak bo zeby sa blisko mozgu:/
Nie bedziesz miala wyjscia,albo blagaj swoja Pania doktor o szybsza wizyte ale idz do kogos innego;)
Wspolczuje i trzymam kciuki ;)

Do góry