Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dawaj jej herbatke czesto, marcysia potrafi 75ml wypic jak sie dossie- jedyny myk polega na tym ze musi byc ciepla i swieza bo jak tylko ostygnie do temp pokojowej to juz pluje i nie chce. kladz ja na brzuszku najlepiej na swoich kolanach niech sie poprezy. a probowalas jej dawac esputicon? w sytuacjach kryzysowych pomaga. jak nic nie bedzie pomagac to pomysl moze o zmianie mleka.
Głowa do góry!!! W dobie obecnej medycyny trzeba wierzyć w to że operacja wystarczy! Wiem że każdy problem z Malenstwem jest bolesny dla rodzica ale na pewno ta trudność też przezwyciezycie!!! [emoji8]Cześć dziewczyny. Byłam na kontroli usg. Z nerką jest źleWodonercze dużego stopnia, lekarz mówi, że ona nie ma szans prawidłowo pracować po porodzie i na pewno czeka nas operacja albo może nawet usunięcie nereczki.