Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli czekasz, az samo z ciebie wszystko sie oczysci ? Ja w sumie nie wiedzialam co mam robic lekarz skierowal mnie na zabieg bo nie mialam krwawienia a Maleństwu juz dluzszy czas serduszko nie bilo.Linka-Paulina no ty na pewno nic źle nie zrobiłaś. Niestety natura działa sama i nie da się jej powstrzymać. Wiem ja juz jedno dziecko mam ale wcale mi łatwiej nie jest. Nie chodzi o to że Ty -Ja nie pierwsza i ostatnia bo dla każdej z nas to indywidualna tragedia. Ja wiedziałam od tygodnia że mojemu Aniołkowi już nie pracuje serduszko . Poronienie wczoraj a wizyta dopiero we wtorek . Boję się strasznie i mam tylko nadzieję że wszystko że mnie zeszło.
I nie zadreczaj się wiem że nie łatwo-łatwiej się piszę ale nie wmawiać sobie ze to twoja wina. Po zabiegu trzeba odczekać do pół roku a więc daj sobie czas na regenerację ciała i duszy i wierz że kolejna próba będzie sukcesem.