• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny baaardzo Wam dziekuje:) ja sie bardzo ciesze,ale zarazem bardzo sie boje co bedzie . Dzis kolo 17 mam dzwonic do lekarza i powie mi czy mnie przyjmie ,bo nie wiem co z ta luteina jaka dawke brac:)
Pamietajcie ,ze kazdej z nas sie uda ,czasem to prosty problem np jak u mnie prawdopodonie to byly hormony a czasem trzeba poczekac dluzej,mam nadzieje,ze teraz zaszalam na cale 9 zdrowych miesiecy :)
Caluje Was mocno i trzymam kciuki jak zawsze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny baaardzo Wam dziekuje:) ja sie bardzo ciesze,ale zarazem bardzo sie boje co bedzie . Dzis kolo 17 mam dzwonic do lekarza i powie mi czy mnie przyjmie ,bo nie wiem co z ta luteina jaka dawke brac:)
Pamietajcie ,ze kazdej z nas sie uda ,czasem to prosty problem np jak u mnie prawdopodonie to byly hormony a czasem trzeba poczekac dluzej,mam nadzieje,ze teraz zaszalam na cale 9 zdrowych miesiecy :)

No pewno, że się uda ! :)
Masz teraz dbać o siebie jak nigdy dotąd, duużooo odpoczywać a mało robić ;)
Dbaj o fasolkę co by rosła duża i okrąglutka :*
Trzymamy wszystkie kciuki za Ciebie i za fasolkę :)

Oczywiście daj znać co lekarz powiedział :)

Na kiedy miałaś datę miesiączki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry