Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Funia. Głowa do gory. Pozytywne nastawienie jest połową sukcesu. Musisz wierzyć że będzie dobrze. A jak masz dola to płacz. Poczujesz ulgę i się uspokoisz. Maleństwo na pewno woli mieć spokojną mamę :-)Wiatm wszytskie nowe dziewczyny i zapalam swiatelko dla Waszych Aniolkow
Wszystkie historie sa bardzo smutne [emoji20]
Zostancie z nami tutaj kazda ma strate za soba
Przykro mi ,ze nas wszytskie to spotkalo[emoji24]
Dzis mam strasznego dola,bardzo sie boje,jak cos pojdzie nie tak
Ta moja ciaza jest nie dosc ,ze dziwna to ciagle jakies plamienia,krawawinia,krwiaki ,opoznienia ,dziewczyny tak sie martwie
Wyje dzis jak bobr
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Funia to się nazywa huśtawka hormonów :-* nie płacz Kochana, musisz być dobrej myśli!!!Wiatm wszytskie nowe dziewczyny i zapalam swiatelko dla Waszych Aniolkow
Wszystkie historie sa bardzo smutne [emoji20]
Zostancie z nami tutaj kazda ma strate za soba
Przykro mi ,ze nas wszytskie to spotkalo[emoji24]
Dzis mam strasznego dola,bardzo sie boje,jak cos pojdzie nie tak
Ta moja ciaza jest nie dosc ,ze dziwna to ciagle jakies plamienia,krawawinia,krwiaki ,opoznienia ,dziewczyny tak sie martwie
Wyje dzis jak bobr
Cieszę się że jest Ci lepiej :-)Agatush oj tak hormony we mnie szaleja [emoji20]nawet jak prowadzilam samochod to ryczalam,tak jakbym juz miala zalobe
No ja glupia jestem
Juz mi lepiej [emoji4]
Dokładnie kocha sie od samego początku [emoji173]Agatush tlumacze sobie ,ze strach bedzie zawsze ,nawet po urodzeniu
Bo ta kruszynke kocha sie od poczatku[emoji5]