madeline12 przykro mi bardzo

światełko dla Twojego Aniołka [*]. Kolejnym razem się uda. Tak jak któraś z dziewczy napisała, dobrze, że masz ślub niedługo i masz czym zająć głowę choć na chwile. Zobaczysz, że i Tobie się uda i może to będzie prezent ślubny
roxie123 nie robiłam w zasadzie jakiś konkretnych badań. Mój ginekolog podejrzewał zespół antyfosfolipidowy i wysłał mnie na badania i te wszystkie badania trwały pół roku ale wtedy już byłam w 3ciej ciązy donoszonej. Całą ciąże brałam acard, clexane (zastrzyki) ale okazało się, że tego zespołu nie mam. Nie znam przyczyny poronień. Dobrze, że tu piszesz i się żalisz. Od tego jesteśmy żeby Ci pomóc. Ja pamiętam jak roniłam, że to strasznie bolało. Te skurcze i krwawienia to było coś strasznego. Choć najgorszy to ból w sercu
funia26 wiem przez jaki stres przechodzisz. Ja dość często chodziłam na wizyty w ciązy bo tak się bałam, że musiałam często sprawdzać co u mojego bąbla słychać
Magdalena26 zapalenie płuc może być bez goraczki niestety a tylko z kaszlem. Mojej koleżanki córka tak miała.
mamcia,
alza zdrówka dla Was i dzieci