Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Funia Kochana spokojnie!!! Może to plamienie jest sygnałem że masz więcej odpoczywać? Nie denerwuj się. Obserwuj swój organizm a przede wszystkim lez :-* wiesz że bardzo mocno za Ciebie kciukam!!!! Głowa do góry [emoji8][emoji110] [emoji110]Witaj Nacia przykro mija jestem drugi raz w ciazy i mam zupelnie inne objawy.
Ile dni po owu jestes?
Ja dzis pojechalam z siostra(tez jest w ciazy,dzieli nas tydzien)na zakupy po spodnie ciazowe i ona juz sie cieszy ze swojej ciazy,wg om jest tydzien za mna ,tez mialam zakupic gacie,a tu w sklepie po tygodniu znow plamienia[emoji24]i odechcialo mi sie tych gaci[emoji20]nie jade nic sprawdzac ,plamienie koloru jasnobrazowego
Po ciazy zamowcie mi leczenie w jakims psychiatryku,bede musiala odreagowac,bo teraz nie chce sie stresowac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Funia moja kolezanka plamiła przez pierwsze trzy miesiące. I urodziła zdrową córeczkę. Nie martw się na zapas :-)Witaj Nacia przykro mija jestem drugi raz w ciazy i mam zupelnie inne objawy.
Ile dni po owu jestes?
Ja dzis pojechalam z siostra(tez jest w ciazy,dzieli nas tydzien)na zakupy po spodnie ciazowe i ona juz sie cieszy ze swojej ciazy,wg om jest tydzien za mna ,tez mialam zakupic gacie,a tu w sklepie po tygodniu znow plamienia[emoji24]i odechcialo mi sie tych gaci[emoji20]nie jade nic sprawdzac ,plamienie koloru jasnobrazowego
Po ciazy zamowcie mi leczenie w jakims psychiatryku,bede musiala odreagowac,bo teraz nie chce sie stresowac
Tak mam w poniedziałek po południu i oczywiście jestem wystraszona :-/ ale taki chyba już nasz urok :-*Agatush,Oleczka dziekuje [emoji4]
Ja plamie od 24dc wiec juz dlugo,z przerwami,ale jak tylko zaczynam sie cieszyc ,ze jest lepiej to ono wraca ,co nie ukrywam stresuje mnie
Na szczescie przytoczylyscie mi mnostwo pozytywnych happy endow i to mnie podtrzymuje na duchu[emoji4]caly weekend postaram sie odpoczywac
Jutro idziemy na urodziny tescia,zawsze siedze na krzesle ale jutro zamawiam miejsce na sofie,w koncu nalezy mi sie[emoji4]
Agatush Ty masz w tym tygodniu prenatalne ,dobrze pamietam?
Funia ja też plamilam i myślę że to kwestia ilości branych przez nas leków. Ja bym się obecnie bardziej bała książkowej ciąży i dobrego samopoczuciaAgatush,Oleczka dziekuje [emoji4]
Ja plamie od 24dc wiec juz dlugo,z przerwami,ale jak tylko zaczynam sie cieszyc ,ze jest lepiej to ono wraca ,co nie ukrywam stresuje mnie
Na szczescie przytoczylyscie mi mnostwo pozytywnych happy endow i to mnie podtrzymuje na duchu[emoji4]caly weekend postaram sie odpoczywac
Jutro idziemy na urodziny tescia,zawsze siedze na krzesle ale jutro zamawiam miejsce na sofie,w koncu nalezy mi sie[emoji4]
Agatush Ty masz w tym tygodniu prenatalne ,dobrze pamietam?
Właśnie miałam pytać o to samoTak mam w poniedziałek po południu i oczywiście jestem wystraszona :-/ ale taki chyba już nasz urok :-*
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak robię :-* "nie" dziękujemy za kciuki :-* wiecie że u nas oprócz moich rodziców, szefowej i przyjaciółki nikt jeszcze nie wie o ciąży.... Czekam do tego poniedziałku :-* może też stąd się trochę boję....Funia ja też plamilam i myślę że to kwestia ilości branych przez nas leków. Ja bym się obecnie bardziej bała książkowej ciąży i dobrego samopoczucia
Właśnie miałam pytać o to samoto trzymamy kciuki, a pappe robisz?