Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziś okres dostałam, 11 dni przed terminem, ale z naturą się nie dyskutuje.@funia26 tak czytam czytam i przepraszam ale mam jakieś zaćmienie nie do końca zrozumiałam tego zdania" starac bedziemy mogli sie juz jak tylko ginekolicznie bedzie w porzadku ,pod warunkiem,jezeli jestesmy gotowi ewentualnie wychowac chore dziecko,lub zdecydowac o zakonczeniu ciazy. " czyli przed tymi badaniami ? kiedy nie znacie wyników jest takie ryzyko czy o co chodzi ? ;p
Hm myślę że skoro lekarze mówią o selekcji naturalnej to może faktycznie tak było bo mi też tak mówią ale badania robimy zeby nie było ze o czymś nie wiedzielismy . My w końcu we wtorek jedziemy zrobić te badania nasienia a 10 kwietnia udało mi się umówić na wizytę do lekarza zobaczymy co powie jeśli zleci dalsze badania lub każe odczekać to też wybierzemy się zrobić kariotyp i mutacje bo też już wiem że należy się na fundusz , a jeśli każe próbować to będziemy działać no cóż jakaś decyzja musi zapaść .
@Calineczka24 to też masz urwanie głowy ale już mam nadzieje wyszłaś na prostą z całym bałaganemwspółczuję mężowi i Tobie , bo facet jak mu coś jest to gorzej jak z dzieckiem ;p i zdrówka życzę oczywiście
O i masz ...ja na Twoim miejscu bym odczekała i znowu zrobiła test ;p
Wiem że są tutaj kobiety wierzące i nie wierzące , ja należę do tych wierzących ale nie nadgorliwych czy nawiedzonych na pokaz ;p wierzę w cuda i że można uprosić łaski ...
Podzielę się z Wami pewną modlitwą może o niej słyszałyście ale ja dowiedziałam się niedawno i byłam zszokowana świadectwami . Z mężem zdecydowaliśmy się odmawiać i dobrze nam idzie ;p chociaż nie jest to łatwe zobowiązanie bo całość odmawia się 54 dni ale dla chcącego nic trudnego .
Mam nadzieję że nie zostanę wyśmiana ;/ oczywiście jest to kwestia wiary i indywidualna nikomu nic nie narzucam , nie reklamuje , nie musicie nawet zwracać na to uwagi ... po prostu chciałam się podzielić tym o czym sama nie wiedziałam
Dla zainteresowanych :
Link do: Jak odmawiać nowennę pompejańską?
@Calineczka24 przyjdzie dzień że będziesz najszczęśliwszą mamą na świecie :** każda z nas będzie :*Dziś okres dostałam, 11 dni przed terminem, ale z naturą się nie dyskutuje.
Staramy się z mężem o dzidziusia i mocno wierzę, że w końcu się Nam uda
Nie widzę innej możliwości@Calineczka24 przyjdzie dzień że będziesz najszczęśliwszą mamą na świecie :** każda z nas będzie :*
Piękna kuchniaCoś mam![]()
A jak u Ciebie wygląda sytuacja?Ja tak srednio sie czuje jutro mam tego lekarza i boje sie jak zwykle co bedzie dalej plamienia raz sa raz nie ma mozna oszalec.
tzn duża nadzieja i starania leci nam drugi miesiąc takich konkretnych starań tzn działamy co drugi dzien
Zobaczymy kiedy nam się znudzi hehe a i jeszcze korzystam z testów owulacujnych i obecnie jestem w 13dc i nic także czekam na dwie grube krechy i działamy
Zobaczymy co to będzie a ty Calineczka korzystalas może z takich testow?