Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@zosiak 10kwietnia dopiero ale zleci jakoś ...jestem dobrej myśli ale nie nastawiam się aż tak .@Zaaaneta trzymam kciuki aby to dzidzius byl troszke dlugo na wyniki czekasz u mnie tego samego dnia o 16 godzinie ale nie denerwuj sie i wez to na spokojnie
@roxie123 kiedy masz tego lekarza? Napewno sie uda bo nie mamy problemow z zajsciem tylko donoszeniem i tu jest strach ale musisz wierzyc. Jesli chodzi o mnie to narazie czekam na jakies krwawienia ale nic nie leci ostatnim razem jak poronilam to mialam skrzepy a teraz nic moze tam sie to zatrzymalo i bede potrzebowala lekow wywolujacych pronienie szkoda tylko ze tak dlugo to trwa juz miesiac w pracy mnie nie ma dom tez przydaloby sie porzadnie ogarnac ogrodek przekopac a tu takie lezenie w lozku i czekanie:/