...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Witch tak też zaznaczyłam w swoim kalendarzu. Liczę na okres z końcem kwietnia.
Cytologię miałam zrobioną i wyszła w porządku.
Cytologię miałam zrobioną i wyszła w porządku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie, ciaza przebiegla ksiazkowo i zupelnie bezproblemowo, dzidzia wczoraj skonczyla pol roku i dzieki Bogu jest zdrowa jak rybka. W ciaze zaszlam 5 miesiecy po peknieciu i usunieciu jajowodu. Wiec nic sie nie martw, u Ciebie tez wszystko bedzie dobrzeJestem spod g
Miałaś jakieś problemy od początku ciąży?
Ja tez dlugo dochodzilam do siebie i zle.sie czulam po usunieciu ciazy pozamacicznej, bylam bardzo oslabiona. To bylo w lipcu a w ciaze z Marcelina zaszlam koncem grudnia. i nie staralam sie, po prostu tak wyszlo, taka noworoczna niespodziankaPo jakim czasie znowu sie staralas gloria o dziecko po ciazy pozamacicznej. Ja mialam okropne bole boje sie ze ponownie mnie to spotka. Leze dalej w szpitalu bo dostalam biegunki i goraczki na dodatek tak mnie kluje tak jakby w miejscach tych ran![]()