Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@Patuśka11 ja tak samo jak asia669
według om 8 ale według usg 6 tc miała plamienia brałam leki na podrzynanie niestety w środę poroniłam a wczoraj miałam czyszczenie macicy@katarina pp antygenom lozyska tez zamierzam zbadac.
Jak sporzadze liste to wstawie ja tu na pewno[emoji4]
Nie wiem jak z tymi przeciwcialami przeciwkadrowymi co napisalas,musze pocztac o tym.
@patuska witaj,bardzo mi przykro.
Kiedy to sie stalo?ktory tydZien?mialas zabieg?
@hajmal rzeczywiscie powinnas zwolnic tempo[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Funia na "moim" wątku masz wymienione ci wchodzi w skład zespołu :*@hajmal zespol antyfosfolipidowy to badania: po antykardiolipionowe(to robilam w obu klasach)
Pp B2-glikoproteinie
Antykoagulant tocznia? O to Ci chodzilo?
Masz racje strasznie tego duzo,a w dodtaku nie bardzo mialam teraz czas sie wczytywac...
Mam nadzieje,ze z szyjka wszystko w porzadku,ale moze lepiej podjedz do gabinetu i sie upewnij,nigdy nie bylam na tym etapie wiec nie pomoge[emoji20]
@katarina to rzeczywiscie doac duzo ta wit d kosztuje,myslalam,ze bedzie kolo 30 zl max.
No ale lepiej dmuchac na zimne,bo nadmiar tez szkodzi,wiec trzeba wiedziec czy suplementowac[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostałam lutke bo niby dupek bardziej syntetyczny jest ale i to i to progesteron@nafoczka A ja się zastanawiałam po co mi gin przypisał duphaston jak w 35tc ciąży przyszłam z bólami... Do tego nospa i spasmolina... A i tak urodziłam 35t1d...