Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic nie bolało? A ja mam mega bolesne skurcze... a dopiero 3 godz od pierwszej tury....@agatush kochana sprobuje jakos dac sobie rade bez lekow,zyje nadzieja,ze i dla mnie wyjdzie slonce.
Czekam jak na zbawienie na badania i nastepna miesiaczke ,ktora ma pojawic sie przed wyjazdem na wakcaje i jesli bedzie oki to ruszamy ze staraniami,poki co probuje jakos sie zmeczyc w ciagu dnia zeby lepiej spac.
A mam teraz mnostwo pracy,wiec na brak zajec nie narzekam.
Aczkolwiek jak za jakis czas tak bedzie to bede musiala zaczac cos zazywac bo spie po 3-4 godziny i to z przerwami,nie wiem jak ja zyje w ogole.
Mysle,zw uspokoje sie tez troszke jak zobacze wynik bhcg 0[emoji20]
Dziekuje [emoji8]
@Patuska11 szlak mnie trafia jak to widze,a jest "tego " w mojej okolicy mnostwo...
W ogole odnosze wrazenie ,ze ciaza jest wszedzie ,poprostu wszedzie ...ehh
@gabrika trzymaj sie kochana,ja tez mialam poronienie farmakologiczne,nic nie bolalo ,oprocz mojego serca[emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Otworzylam buzie ze zdziwienia i pozalowalam,ze sie zwierzylam.A dodam jeszcze ,ze jest to dziewczyna,ktora kilka lat temu tez poronila,nie maja dzieci.Bylo mi tak cholernie przykro,smutno i wogole czulam sie do d...py.Jak tak mozna?Gabrika wspolczuje Ci kochana,przed Toba trudne godziny.Trzymaj sie dzielnie.Ja rozumiem o jakim bolu mowisz,za pierwszym razem mnie bolalo tak,ze malo nie chodzilam z bolu po scianach.W dodatku zadne przeciwbolowe,nawet te dozylne,nie pomagaly.Pros o cos przeciwbolowego,obserwuj krwawienie,czy nie za mocne.Jestem z Toba kochana.
Wiecie,czasem sie zastanawiam,jak ludzie moga byc tak bezduszni.Pracuje z moja bratowa,jakis czas temu powiedzialam Jej ,ze nie wiem,co mam robic,ze praca fajna itd.,ale ja sie starzeje,a chcialabym,zeby mlody mial rodzenstwo.Wiec Ona na to:wiesz,no to prawda,nie robisz sie mlodsza,ale w tym wieku to wiesz,musisz byc przygotowana na to,ze urodzisz chore dzieckoOtworzylam buzie ze zdziwienia i pozalowalam,ze sie zwierzylam.A dodam jeszcze ,ze jest to dziewczyna,ktora kilka lat temu tez poronila,nie maja dzieci.Bylo mi tak cholernie przykro,smutno i wogole czulam sie do d...py.Jak tak mozna?
Chyba chodzi o to aby nie łagodzil skurczy... Nie mam pojęcia, nie zapytalam...A czemu nie mozesz przeciwbolowych?
Co do takich ludzi,masz racje,pewne rzeczy lepiej zachowac dla siebie,a juz napewno trzeba uwazac komu sie co mowi.