Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Roki, ja krwawilam 11 dni plus 3 takie podplamianie. Okresu miałam w ogóle nie dostać przez torbiel a dostałam w 31 dniu po zabiegu. Niczego nie przyspieszysz ale czasami może być lepiej niż sugerowano. Teraz odpoczywaj, jedz dużo witamin, czekoladę. Silny organizm szybciej się ogarnie.Wiem że to może trwać nawet 3 tygodnie w sumie. Chciałabym już fizycznie wrócić do normalności, bo mam wrażenie że wtedy będzie mi też łatwiej psychicznie, wiedząc że ze mną jest okej
Mi było właśnie łatwiej jak już przestalam krwawic bo to krwawienie mi tylko przypominało o wszystkim. Wtedy też wróciłam do pracy. A miesiączki po poronieniu nie miałam bardziej obfitej. Ale ja nie miałam zabiegu. Za 3 tyg mam wizytę i sprawdzę czy wszystko w porządku.Wiem że to może trwać nawet 3 tygodnie w sumie. Chciałabym już fizycznie wrócić do normalności, bo mam wrażenie że wtedy będzie mi też łatwiej psychicznie, wiedząc że ze mną jest okej
Kupiłam owulacyjny Mictolife ale na Allegro za mniej niż 20 zł z przesyłka [emoji3]Ewelyn jaki kupiłaś termometr, taki owulacyjny czy zwykły elektroniczny?
Jutro idę do apteki po magnez i kwas foliowy co by tu jeszcze zakupić przed ciążą?