Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Według Mnie chcą sprawdzić po prostu jaka była przyczyna. Dobrze, że wzieli materiał do badania. Chociaż będziesz już coś wiedziaładowiedziałam się że materiał z poronienia został wysłany do badania, czy to może oznaczać ze lekarz zaobserwował jakaś nieprawidłowość?
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
@Funia90 ja przez pisze 3 miesiące nie piłam kawy ale to dlatego że wymiotowalam i mnie od niej odpychalo. Mnie mój gin powiedział że mogę wypić nawet dwie ( mam bardzo niskie ciśnienie w ciąży) a tym bardziej jak to jest świeża i ma dużo mleka myślę że Ci nie zaszkodzi. I uważam też że jeśli dobrze się czujesz nie ma różnicy czy spójrz ja na czczo czy później :-*@dor_ka trzymaj sie,taj jak Aneta mowi ta rana nigdy sie nie zaleczy ale z czasem jest lepiej[emoji4]
Od teraz zaczynasz nowy etap[emoji4]
Ja tez dostawalam za kazdym razem tak jak przed ciaza,zupelnie normalnie.
@Baslan ,ten czas leci niesamowicie,a co do wysypu to rzeczywiscie duzo tych fasoleczek na raz[emoji4]wiosna jak widac sprzyja.
W piAtek trzymamy kciuki i moze jakas foteczke wrZucisz?
Mam jeszcze pytanie do Ciebie i innych brzuchatek ,no i tych juz dawno rozpakowanych tez[emoji4]
Kawaijecie?
Ja przed ciaza zawsze 2-3 dziennie ale ja pije z ekspresu taka z swiezo mielonych ziarenek z duza iloscia mleka.
Teraz pijam jedna.
Ale problem u mnie jest w tym,ze ja zawsze od lat pierwsze co robie to pije kawe przed sniadaniem.
Dzis najpierw zjadlam a teraz pije kawe i w sumie przez poltora godziny odkad wstalam nie zrobilam nic,bo bez kawy nie zyje i teraz pytanie,co myslicie moge pic na czczo czy lepiej nie?
Jak to u Was?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom