Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Świetnie bardzo się cieszę [emoji7] mówię Wam będą dziewczynki [emoji4]Dziewczyny u nas wszystko Ok, bobo ma 7,2 cm, wg om i usg 13t1d termin na 21 stycznia. Lekarz powiedział ze na płeć za wcześnie ale żadnego siusiaka nie widziałam [emoji2] wszystko jest na swoim miejscu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Już się nie mogę doczekać programuŚwietnie bardzo się cieszę [emoji7] mówię Wam będą dziewczynki [emoji4]
Dajecie tyle nadziei , że każdej z nas się uda ...
@Funia90 nie dostałam zezwolenia na choinki [emoji39] poobcinalam tylko do okoła gdzie kosiarka nie dostała .
Dziewczyny dziś nasz program [emoji23]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie [emoji3] łożysko ma jeszcze czas, zeby sie podnieśćDziewczyny u nas wszystko Ok, bobo ma 7,2 cm, wg om i usg 13t1d termin na 21 stycznia. Lekarz powiedział ze na płeć za wcześnie ale żadnego siusiaka nie widziałam [emoji2] wszystko jest na swoim miejscu
Tez wlasnie tak jak Ty Funia mam łożysko nisko na przedniej ścianie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oczywiście, że dotrwacie ! :* Co to za czarne scenariusze?Super dziewczyny ze Wasze maluszki zdrowe
@Funia90 jak Twoje piersi?
Ja mam prenatalne dopiero 7 sierpnia. To będzie 12t1d. Mam nadzieje ze dotrwamy! W czwartek wizyta, ciekawe czy będzie usg...
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom