Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana super wiadomosci@Nusia123 strasznie mi przykro[emoji22]pamietaj jednak ,ze musisz walczyc ,no i szybko odnaleziony jest praktycznie 100% uleczalny.
Moja klientka miala guzka,byla w klinice jednego dnia na wycieciu guzka i potem tylko badania,wszystko potoczylo sie dobrze,u Ciebie na pewno tez tak bedzie,jestem z Toba calym sercem[emoji17][emoji17][emoji17]
U mnie w porzadku.
Z om mam 14t3d a z usg wg prenatlnych dzis mialo nyc 15t0d a wyszlo z pomiaru 15t4d ,nie wiem ,moze cos zle zmierzyl[emoji4]
W kazdym razie dzidzi ma prawie 10cm od glowy do pupy plus nogi[emoji4]
I Dr bardziej sklania sie ku dziewczynce ,powiedzial ,ze wielkich watpliwosci nie ma ,ale wiadomo ,cos tam moze jeszcze wyrosnac,bo te narzady sa malutkie[emoji4]
Lozysko nq przedniej scianie ,wysoko.
Jestem ogromnie szczesliwa[emoji7][emoji7][emoji7] moge jechac na wakacje i chyba powinnam zaczac sie cieszyc[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom