• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 bardzo mi przykro kochana tak to jest jak cos bardzo chcemy to sie nie udaje:( przyjedz do mnie wypijemy ja mam tez dola @ nie dostalam spoznia mi sie juz 3 dzien a na dodatek kadrowa u mnie sie zmienia pewnoe na gorsza masakra a ta byla mi przychylna wie co mnie spotkalo nawet namawiala na ciaze:(
Roxie a moze zmiencie miejsce na starania wyjedzcie gdzies

reklama
Eh u mnie rok minie we wrześniu... zmęczona jestem już tym testowaniem tym wszystkim :( odpuszczę to myslenie kiedy ow i będę działać co 2 dzień . Chyba ze lekarz faktycznie każe mi przyjechać na podgląd .
Mi by się przydało wolne wypad gdzieś czy prywatność. Czekam na wprowadzke jak na zbawienie .
Smutno mi przyznaje się :(
Dziękuję za te słowa [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Roxie to jedź do lekarza, niech Ci tylko powie czy będzie owulacja ale niech nie mówi dokładnie kiedy. Kilka razy miałam monitoring i za każdym razem kiedy mi mówił o terminie owulacji to ja niemal robiłam pod siebie żeby seks wtedy był, żeby się nie poklocic, rozchorowac. I co? I g...o.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ovli ja z Luton wiec calkiem niedaleko Londynu, jak sie wbijam na M1 to w 30 min jestem na miejscu.

Roxie przykro mi :( tak jest ze im wiecej sie chce tym gorzej zajsc. W kazdej ciazy mialam to samo. Aktualnie rekord 2 letni pobilam w staraniach ale fakt faktem ze wczesniej zajmowalo mi to jakies 6-8 miesiecy i zachodzilam w momencie jak calkowicie odpuszczalam ale tak calkiem, bez udawania sama przed soba a potem mimo wszystko stres tylko serio tracilam calkiem nadzieje, wrecz zaczynalam myslec kategoriami typu ze lepiej nie teraz bo zrobie to to czy tamto, pujde na kurs czy cos w tym stylu i wtedy bach, zawsze 2 kreski. Powodzenia!

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jestem pewna że będziesz mama @roxie123. Wiem, ze to strasznie Cię denerwuje jak ludzie mowia, ze masz jeszcze czas, ale moze spojrz na to z tej strony, to zawsze jakies pocieszenie, ze jestes młodziutka i masz duzo czasu i jak sie nie uda teraz, to za miesiąc albo dwa na pewno, nie ma presji, ze musi byc juz, a ze bedzie to jestem pewna. Oboje jestescie mlodzi, plodni, bardzo sie kochacie i Bog na pewno sprawi, ze będziecie mieli dzieci. Nie chce Cie wkurzyc, bo wiem, jak takie gadanie potrafi dzialac na nerwy, chce tylko bys spojrzala na to z tej perspektywy, moze wtedy sie cos odczaruje. Ja wiem, ze nie da sie nie myslec, bo sama o tym mysle bez przerwy. Ja by troche sie odczarować obiecalam sobie, ze jak nie zajde do wiosny to jedziemy na wiosne na egzotyczne wakacje na otarcie lez. Nie zastapi mi nic dzidziusia ale pewnych rzeczy nie przeskoczymy niestety.
Wierzę, ze wrzesien bedzie dla Ciebie szczęśliwy, tak jak sama to czulas. Moze zle obstawialas owulacje i za wczesnie odstawialiscie boboseksy;) kochana bedziesz cudowna mama i to za niecaly rok, zobaczysz.
W tym roku zrobimy sobie zdjecia z brzuszkiem przy choince, zobaczysz.:biggrin2:

@roxie123 bedziesz mamusia na pewno[emoji8]
Nie wiem czy jest jakas regula staran,ja teraz postawilam na luz i bobosexy do woli.
Ale wczesniej jak staralismy sie po pierwszej stracie to wlansie co drugi dzien i mnie monit nie zablokowal,zaszlam.
Nie wiem kochana co Ci doradzic,sama bedziesz wiedziala kiedy sie starac ,a w to ,ze jestes zmeczona to Ci wierze .
Masz prawo bo ilez mozna czekac i zyc w tej niepewnosci.
To jest straszne uczucie[emoji17]
Na twoim miejscu dzis wypilabym martini ,zagryzla kebabem i dolozyla chipsy plus pewnie ciacho na pocieszenie.
Wyplakala sie i zaczela obmyslac plan jak zajsc[emoji5]

@wcis witaj[emoji4]mysle,ze wszystko wyjasni sie po wizycie u lekarza.

@roki_1992 wspolczuje powrotu do pracy po urlopie...ehh ale to co dobre zawsze szybko sie konczy,na pewno za tydzien sie przyzwyczaisz i bedzie lepiej[emoji4]
Na pewno Tobie tez sie uda miec dzidziusia ,zobaczysz[emoji8]

@AgaB33 a jak u Ciebie sytuacja?

@Marika92 co u Ciebie?

@Katarina91 co u Was slychac [emoji5]?

@witch84 wlasnie jednak masz brudny ten monitor hehe bo ten cien byl,tak samo jak ostatnio i wlsnie nie wiem skad u niektorych dziewczyn te cienie sie biora:/
Juz jade ze sciereczka do Ciebie[emoji12]

@kari21 ja akurat popieram nafoczke.
Tez mam dwie ciaze obumarle i w zadnym przypadku natura nie zadzialala sama.
A o tym,ze nie jest dobrze dowiadywalam sie na wizycie.
Aczkolwiek sama zdecydujesz[emoji4]ja zycze Ci jak najlepiej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie nie tyle boli to że nie zaszłam jak to ze była ow. I ze nie mam dzieci i nie wiem czy kiedyś będę mieć...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie przywołuje cię do porządku !!
Kochana nie myśl w taki sposób .
Nie wolno ci tak myśleć a nawet mówić .
Będziesz wspaniałą mama a twój mąż tatusiem .
Ten czas nadejdzie ;) nie myśl negatywnie Ok ?

Podnieś koronę bo dzisiaj spadła i zasuwaj .

Jeszcze ciotka czerwoniutkim mercedesem nie przyjechała Wiec luz a jak przyjedzie to przywitasz - pożegnasz i będzie nowy cykl .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@roxie123 jak nie w tym miesiącu to w kolejnym się uda :) będziesz mamą i to najlepszą na świecie ! :*

@Funia90 powinnaś pić duużo wody zwłaszcza przy takich upałach jakie są teraz u nas. Ty taka chudzina i nogi Ci puchną? :P

Jutro mam ginekologa i mam nadzieję, że łożysko sobie powędrowało ku górze :)

Jestem właśnie po obiedzie i zaraz pękne :D
Dzisiaj zrobiłam żeberka i ciapkapustę :) - wyszło pycha :P mój już nie miał miejsca, żeby jeść, ale tak mu smakowało, że jadł na chama :D - zabawny widok :D

reklama
Hej jestem ;* melduje sie wczoraj bylam na kajakach
1502890978-aaaaaa.jpeg

Super sprawa;) ta z tylu to szefowa ;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry