• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja też na odchudzanie się nastawiam po weekendzie. Teraz wesele... przydałoby się min 18kg a 25kg to.juz spełnienie moich marzeń w tym wzgledzie. Poki co udało się 8 kg z wielkim bólem eh... ale to tez ze względu na plany o dzidzie może uda się nie stracić motywacji

reklama
@roxie123, wrzuć na forum nagranie mp3.;)

@kari21 no właśnie niektórzy mają tak, że właściwie to organizm sam się reguluje, a niektórzy muszą go wyregulować własnoręcznie i te trybiki wcale nie chcą się tak ruszać.

@mamcia2014 warzywa pieczone lub podsmażane uwielbiam wręcz i właściwie to codziennie jakieś pichcę z ryżem pełnoziarnistym, kaszami itp. No a te lekkie sosy to wcale nie są gorsze od tych konkretniejszych. W niedzielę właśnie coś takiego zrobiłam. Mąż zażyczył sobie kotlety, ziemniaki i surówkę. Siedzimy później przy obiedzie i tak mówi: o, twoje wyszło ładniejsze. Takie kolorowe.:) No, są warzywa, są bonusy. Dzięki za sałatkę.
Od poniedziałku będę te sałatki testować.Ale fajnie.

@hona, eh no, czyli łapiemy boćka i mu tłumaczymy organoleptycznie.

No proszę mamy tu nieodkryty talent muzyczny; )

Ja lubię słuchać różnych rodzajów muzyki słucham na słuchawkach bo nie wiedzieć czemu moim domownikom nie pasuje Jak coś gra raz sobie wlaczylam na balkonie to mama powiedziała że wyje i wyje ten telefon a ja mam największy sentyment do zespołu łzy tego z Anna Wyszkoni no uwielbiam.

reklama
@roxie123 , aha, to już czaję bazę, szkoda trochę, ale najważniejsze, że w środku dalej Ci gra i ta muzyka gdzieś w duszy ocalała i mieszka i tak prywatnie to na spacery wychodzi.

@mamcia2014 też to lubię. Chociaż ja gatunkowo niezdecydowana jestem i skaczę tak trochę tu, trochę tam i szukam co lepszych kawalków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry