• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja polecam Malte :) piękna wyspa, zaraz obok niej Gozo i Comino :) piękne lazurowe morze, cudowne widoki i plaże :) bardzo sympatyczni ludzie :) smaczne jedzenie - głównie włoskie :)
1503339161-aaaaaa.jpeg
1503339186-aaaaaa.jpeg
1503339216-aaaaaa.jpeg

Portugalie też polecam, byłam zimą i tak było pięknie :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak Grecja albo tak jak Masha pisze fuerta tez jest przecudowna,tez wrocilam z niej zakochana[emoji5]

@MashaFre mi sie najbardziej podobaly plaze w corallejo ale wyspe zwiedzilismy cala[emoji4]a Ty gdzie bylas?
A skalpel rob ,rob ,daje w kosc,ja do cwiczen wroce od wiosny teraz cwicze slodycze[emoji12]

@...Margotka9022... jaki wieloryb??? Wygladasz cudownie [emoji7]przynajmniej widac ,ze to ciaza ,ale brzusio faktycznie wiekszy niz moj.
Ciebie przynajmniej w kolejkach beda przepuszczac[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@MashaFre dzięki...na razie ani śladu @ :<
@Funia90 oby tak było ...ale jak mam takie cykle dziwne to nie wiem wg czy tam będzie co zapładniać ;/ wg na razie straciłam chęci ...
Sorki ale ... Ło matko jakie Ty masz cycki :D katalogowe ! daj trochę :p a brzusio to Ty będziesz mieć zgrabniutki całą ciążę :* śliczniutki :*
@...Margotka9022... no u Ciebie ewidentnie widać domek :) i nie przejmuj się dolegliwościami czy tym jak wyglądasz... spójrz w lustro i zobacz jakie piękno rośnie razem z Tobą :*

@roxie123 hehe cycki mialam dosc duze od zawsze a teraz jeszcze troszke podrosly[emoji4]
Czesto podejrzewali mnie o silikony no bo jak to mozeliwe ,ze szczupla i cycki ma duze ,ale nieee nie mam [emoji4]naturalne

Wlasnie nie wazne jak wygladamu ,wazne ,ze dzieciorki zdrowe[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 o matko jakie masz zaj... cycki. ja nogdy takich nie miałam. W ciąży mi urosły ale jak skończyłam kp to zmalały i są mniejsze niż przed ciążą. Wręcz jestem prawie płaska. ja w 18 tygodniu to miałam już bardzo duży brzuszek.

@...Margotka9022... śliczny brzusio. U mnie mimo ciągłego rzygania to brzuszek rósł konkretnie tak jak u Ciebie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry