• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aaaaa zrobiłam test bo dałam się Wam namówić i niestety biel wizira normalnie wyć mi się chce. Pewnie okres w nocy dostanę:( 34 dc. A cały czas intuicja podpowiada że ciąża jest. A *****, nie ma. Gówniana intuicja.

reklama
@Olasec kochana wiem ,ze chcialabys juz[emoji17]ten los jest taki zlosliwy.
Jak nie przyjdzie malpa do soboty to sa duze szanse[emoji5]poczekaj do soboty ,nie masz wyjscia[emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 13-14 dni po owulacji. Pewnie nic z tego. Jakby coś miało być to byłby chociaż cień a tu totalnie nic.

@roxie123 pewnie jutro okres dostanę to nie robię jutro. Chyba, że do soboty nie dostanę to wtedy zrobię.

Tak mi źle :(
Kurcze,:(wydaje mi sie, ze 13 dni po, powinno cos byc widac, ale różnie bywa. Przytulam

Wiecie co, wkurzylam sie, same negatywy:oco jest? A jak ja sie wkurze, to sie wkurze:D i co? Postanowilam, ze ja odczaruje to forum, a co!!!!Wlasnie sobie postanowilam, ze ze jestem 2 tygodnie w ciąży.:D:D:D pokażę Wam dwie kreseczki za dwa tygodnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry