@Marika92 od zawsze wiedzialam ,ze na duze smutki najlepiej sie napic i to w dobrym towarzystwie koniecznie[emoji4]
@AgaB33 nie przedadzaj ,ten swiat nie jest az taki straszyny[emoji4]
A z corcia to mysle ,ze skoro wyniki sa dobre to nie ma czym sie martwic[emoji4]
@mamcia2014 ja Ci tak pozazdroscilam tego spaghetti ,ze w drodze do domu zrobilam zakupy i zrobilam juz sosik przed praca,takze po pracy szamam[emoji5]a
M zrobie zupe meksykanska bo ona jest wlansie na bazie sosu bolonese[emoji4]
Moze jeszcze sie uda z mieszkankiem ,nie trac nadzieji[emoji5]
@Baslan tak rzadko nas odwiedzasz,ze zdazylam zapomniec[emoji5]postaram sie utrwalic Gabrysie w glowie[emoji5]
Szykuj sie ,szykuj bo wiesz na koniec to juz nic sie nie bedzie chcialo[emoji4]
@zosiak zawsze podaja temperature w cieniu,jestem pewna ,ze bedzie cieplo,moze byc wietrznie,a burze jesli juz to nie trwaja caly dzien[emoji4]co robic?pakowac bikini ,to na pewno[emoji23]
Ktorego wylot?
@roxie123 lo hoho to Ty tez zaszlalas[emoji4]teoja @ jest wyjatkowo wredna ale to na pewno dlatego ,ze to ostatnia wiec ona chce Ci dac popalic[emoji12]
Fajnie,ze poszlas do fryzjera i robisz cos dla siebie,swietne posuniecie.
I uwierz mi to pomaga,wiadomo na chwile,ale wlasnie tymi malymi chwilami dojdziemy do sukcesu[emoji8]
@kifsi ciesze sie ,ze wszystko w porzasiu[emoji5]gratuluje Synusia[emoji4]
@Ewarut jesli tylko tego potrzebujesz to idz[emoji4]
@Ewelyn no hej[emoji4]dawno Cie nie bylo[emoji4]
Probowaliscie rozmawiac na spokojnie od tamtej pory?
@Calineczka24 odwiedzinki mowisz byly[emoji4]
Powiem Ci ,ze mnie to ewentualnie popychaja w kolejkach a zanim dojdzie do jakiegos przepuszczania w kolejkach to pewnie bede co najmniej w 7 miesiacu tym bardziej ,ze zaraz kurtki sie zaczynaja.
Takze korzystaj z przywilejow[emoji5]
Dziewczyny po drodze do kolezanki musialam ratowac moje auto,wyswietlil mi sie na wyswietlaczu wykrzyknik i domyslilam sie ,ze chodzi o plyn hamulcowy.
Juz kiedys z 5-6 lat temu mialam taki problem.
Musialam zjechac na makro i kupic plyn hamulcowy i dolac.
M mi kazal jeszcze olej sprawdzic i oczywiscie zachlapalam nowa spodniczke grrr ale blad zniknal i moglam smigac,co prawda cala brudna [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom