Hej dziewczynki,witam sie niedzielnie
Witch u nas tez remoncik,pokoj sie szykuje dla mlodego.Maz co prawda nie bardzo sie popisal, i wczoraj przyszedl brat,aby mu pomoc,ale juz postep w pracy jest,wiec jest nadzieja,ze niedlugo przeniose wszystkie graty mlodego w jedno miejsce.Co do kolegi to zobacze,jezeli nadarzy sie okazja to powiem,jak sie sprawa przedstawia.Choc on glupi nie jest,wie,ze kocham meza i dziecko .Nie raz wspominalam,ze wiele rzeczy mi w zyciu nie wyszlo,ale maz to mi sie trafil najlepszy na swiecie.Na razie nie robie afery.Moze sytuacja sama sie wkrotce wyklaruje,bo czesc firmy ma byc przenosza w inne miejsce i on,jeszcze tak nieoficjalnie,ma podobniez isc tam.Tylko juz sie zmartwil,ze jak on bedzie mogl nas opuscic.Powiedzialam,ze pewnie zaproponuja mu lepsze stanowisko,wynagrodzenie itd,powiedzial tylko,ze nie o to mu chodzi.Nie drazylam tematu.Ale jest nadzieja,ze zostanie przeniesiony.
Mnie cos jajniki kluja,ale dzis dopiero 10 dc,troche wczesnie na owu,choc moje cykle nie sa takie dlugie,wiec moze??Wczoraj dzialalismy

a ze mamy chlopca to chcielibysmy celowac w dziewczynke.Wiec dzis pewnie juz nic
Pozdrawiam wszystkie serdecznie