• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie dam rady dziś Wam napisać...w każdym razie ciężki wieczór. Ojciec swoje wywody oczywiście zabrałam się z placzem i poszłam do siebie z materacem dmuchanym bo nie przesłucham . A ze musze zapłacić abonament za tel i już mi net zwolnił co Wam mówiłam to napisze jutro ... bo tutaj jeszcze nie mam neta
Nie mam siły mówię Wam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@Funia90 nawet mi nie mów... Bo odkąd wróciłam po l4, to nie mogę się opanować... Co chwile coś jem. I właśnie najgorsze te drugie zmiany, bo wtedy się nudzę. A to sprzyja podjadaniu. Zanim zaszłam w ciążę, to nie miałam takiej chęci na słodkie w pracy. Wręcz były momenty że nie mogłam patrzeć na ciasta :p a teraz nadrabiam....
@roxie123 :* Trzymaj się kochana :*

moja byla chyba rok na olxie na dodatek byla w salonie przez pol roku ale nikt sie nie zainteresowal ale jestem unowiona z kolezanka dobra i jesli kej podpasuje to za kawe oddam :p najwyzej sobie przerobi

Mnie by chyba było szkoda sprzedać suknię ślubną, może dlatego że jeszcze ślubu nie brałam :D A nie myślałyście np. żeby raz do roku w rocznicę się w nią ubrać i zjeść z mężem rocznicową kolację? :D jakoś to mi się fajne wydaje :D

@roxie123 nie łam się kochana, już niedługo będziesz na swoim i wszyscy będą mogli Cię pocałować w Twoją szlachetną dupkę :D Znam ból ojca pijącego dlatego ja jak widzę że jest pijany to nawet się nie zbliżam w jego stronę i nie zaczynam żadnej dyskusji bo szkoda mi moich nerwów, ja później przeżywam a ta zapijaczona gęba i tak nic nie pamięta.

Witajcie
Niestety nie nadrobie zaległości :/

@MashaFre , @Olasec podpowiedzcie mi jak zaczelyscie odpieluchowanie?
My zaczęliśmy w granicy 2 urodzinek i nie wyszło z tego nic. Nocnik był fajny ale do noszenia na głowie.
Teraz we wrześniu Nikos skończy 2,5 roku i z nocnikiem nadal jest na bakier.
Może zrobiłam coś nie tak, źle zaczęłam? Nie wiem.
Proszę o jakieś wskazówki ;)
Już czas pożegnać się z pampelunkiem !

@mamcia2014 zdrowka dla Wiktorka :*

Pozdrawiam Was wszystkie :*

@madzia0902 nigdy o tym noe pomyslalam ale bylby problem bo dwoxh ciazach przytylam az 10 kg wazylam 57 kg i rozmiar sukni to 36 ale w nast tyg widze sie z kolezanka moze ona wezmoe a jak noe to zrobie tak jak Ty mowisz schudne i sie w nia ubiore rocznica w czerwcu:)
MisiaMonisia nie mam dzieci ale moja siostra ma ima z tym tez problem nie przymusza na razie do niczego ostatnio siostrzenice posadzilam bezposrednio na kibel i pokazalam ze jak zrobi siku to wode sie spuszcza i malej sie to spodobalo dzieci bardzo nasladuja doroslych dorosli noe siedza na nocniku to i u dziecka jest z tym problem:)

Zosiak tyle ze Nikos lubi spuszczać wodę w kibelku ale nie chce na nim siadać....i tu jest problem :/
Potrafi mówić Sisi i kupa a nie chce wołać :/
Jak robi kupę w pampersa to wygania wszystkich z pomieszczenia bo musi miec spokoj. Jak kiedys szybko posadzilam go na nocnik zeby tam zrobil to wstrzymal kupe i nie zrobil....i nie mógł zrobić później przez kilka dni :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry