• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@madzia0902 mowialam Ci ,ze przy mthfr bedziesz miala kwas ponad norme[emoji6]
Nie przejmuj sie tylko bierz metyle i wiecej tego nie badaj bo szkoda kaski[emoji4]homocysteina wazna,moze na innej maszynie idzie i bedzie pozniej[emoji5]

@Calineczka24 nadrabiaj bo juz mnie to denerwuje ,ze tylko ja tyje,a na prawde nie jem tlusto a slodycze owszem ale nie w takich ilosciach jak na twoim foto[emoji23]
Upewnij sie czy po tych cukierkach z dzis wynik nie bedzie sfalszowany,bo nie wiem czy przed badaniem glukozy mozna wcinac slodkie[emoji6]

@Olasec wiem wlasnie ale mialam je z poorzedniej ciazy to se possam[emoji4]jutro mam polowkowe to przy okazji zapytam co brac.
Czy moge ten tantum verde ,bo kurcze zawsze mozna bylo.
A do kolacji bedzie herbatka z imbirem i cytrynka.

Ps czuje biegunke w kosciach przed jutrem:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 poczytam poczytam ;)
Najwyżej pojadę na badanie w piątek ;)
Te cukierki jadłam po 15 więc nie wydaje mi się, żeby miało to jakiś wpływ na badanie. Później już za słodkie sie nie brałam ;)
To jutro masz ginekologa? :)
A jak się w ogole czujesz?

Hej dziewczyny :-)

Melduje sie po połówkowych, wszystko wyglada książkowe, chłopiec potwierdzony na 100%, wazy 450 g (czyli moja lekarka cos ostatnio źle wyliczyła) i termin wyliczył mi na 18 stycznia :-)

Funia, Calineczka, Żaneta, Margotka powiedzcie mi ile planujecie kupić np body, pajacykow, śpiochów w rozmiarze 56? Moze bardziej doświadczone dziewczyny w tym temacie cos podpowiedzą... Wlasnie grzebie w necie i próbuje sobie to jakoś ogarnąć ale zielona jestem. Nie mam pojęcia ile taki maluch moze potrzebować ubranek ...

@Calineczka24 no poczytaj lepiej ,kiedy ostatni posilek itd,zeby Ci jakies cuda nie wyszly
emoji4.png

Jutro mam drugie prenatlane,gardlo dalej boli,glowa troszke lepiej:/

A to pojadę sobie w przyszłym tygodniu, żeby się nie stresować :D
Ojej to już jutro? :)
Ja mam w poniedziałek drugie prenatalne ;)

@Katarina91 powiem Ci, że sie nie zastanawiałam jeszcze. Ja dostanę też ubranka od siostry więc zapewne za wiele kupować nie będę ;)

Hej dziewczyny :-)

Melduje sie po połówkowych, wszystko wyglada książkowe, chłopiec potwierdzony na 100%, wazy 450 g (czyli moja lekarka cos ostatnio źle wyliczyła) i termin wyliczył mi na 18 stycznia :-)

Funia, Calineczka, Żaneta, Margotka powiedzcie mi ile planujecie kupić np body, pajacykow, śpiochów w rozmiarze 56? Moze bardziej doświadczone dziewczyny w tym temacie cos podpowiedzą... Wlasnie grzebie w necie i próbuje sobie to jakoś ogarnąć ale zielona jestem. Nie mam pojęcia ile taki maluch moze potrzebować ubranek ...

Ja chętnie się przypisze do pytania bo nie mam pojęcia kochana :/ wgl nie wiem co mam zacząć kupować, tyle co uszylam trzy zestawy do łóżeczka i sześć par spodenek więcej nie mam :/ jakąś konkretną lista by się przydała :) pierworodki trzymam kciuki za kompletne wyprawki bo ja to coś czuję że czegoś nie kupię hihi :-D
Moje polowkowe 20.09 już za tydzień, nie mogę się doczekać :)

reklama
@Katarina91 gratuluje Synusia[emoji5]
Imie wybrane?
Waga sie nie przejmuj tam jest dosc duza granica bledu.
A z ciuszkow narazie kupowalam na oko po kilka sztuk,przyjaciolka ma mi przeslac liste wyprawkowa wiec jak cos to sie podziele[emoji4]

@Calineczka24 do poniedzialku szybko zleci[emoji5]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry