Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to pojadę sobie w przyszłym tygodniu, żeby się nie stresować@Calineczka24 no poczytaj lepiej ,kiedy ostatni posilek itd,zeby Ci jakies cuda nie wyszly![]()
Jutro mam drugie prenatlane,gardlo dalej boli,glowa troszke lepiej:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja chętnie się przypisze do pytania bo nie mam pojęcia kochana :/ wgl nie wiem co mam zacząć kupować, tyle co uszylam trzy zestawy do łóżeczka i sześć par spodenek więcej nie mam :/ jakąś konkretną lista by się przydałaHej dziewczyny :-)
Melduje sie po połówkowych, wszystko wyglada książkowe, chłopiec potwierdzony na 100%, wazy 450 g (czyli moja lekarka cos ostatnio źle wyliczyła) i termin wyliczył mi na 18 stycznia :-)
Funia, Calineczka, Żaneta, Margotka powiedzcie mi ile planujecie kupić np body, pajacykow, śpiochów w rozmiarze 56? Moze bardziej doświadczone dziewczyny w tym temacie cos podpowiedzą... Wlasnie grzebie w necie i próbuje sobie to jakoś ogarnąć ale zielona jestem. Nie mam pojęcia ile taki maluch moze potrzebować ubranek ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom