Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@Olasec ♡♡♡
Dobra dziewczyny napisze Wam coś...w zasadzie od wczoraj wychodzi pozytywny test...
Dzisiaj jest 10dpo ciut ciemniejszy ...
- beta 6.9
- progesteron 14.1
...kiepskie te wynikicykle moje nieregularne ale @powinnam dostac kolo wtorku dopiero ... ja już jestem nastawiona ze przyjdzie po prostu...![]()
![]()
Gratuluję Ci kochanabądź dobrej myśli, będzie dobrze tylko się nie nastawia negatywnie a wręcz przeciwnie :* trzymam za cb kciuki bardzo mocno :*
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
=@...Margotka9022... a moze sie podniesie i Cie zaskoczy![]()
Kolezanka mi mowi ,ze bardzo dluga szyjka,ona zaczynala cos z 4 cm a jej siostra miala tylko 3 cm![]()
@hona lozysko przejmuje funkcje mniej wiecej od 14 do 18 tyg i wtedy spokojnie mozna odstwic aczkolwiek wczoraj pytalam lekarza i powiedzial,ze mozna brac nawet do konca ciazy ale to za bardzo juz nie dziala.
Tlumaczyl ,ze dupek najbardziej pomaga w 1 trymestrze...a potem to juz takie placebo![]()
@Calineczka24 biedna Juleczka chce cukierkow hehedasz rade,najgorsze bedzie kilka pierwszych dni na pewno.![]()
Ale to nie koniec swiata![]()
@zaaneta gratulacje![]()
To ja bede miala chyba wielkoludke bo 20t6d miala 405 gram![]()
@Olasec piekne wiadomosciforum odczarowane![]()
![]()
@roxie123 kochana Ty wiesz co ja o tym myslebedzie dobrze ,kochana moja przyjaciolka zaczynala z beta 2,5 nie zamartwiaj sie i nie drecz dzidzi![]()
![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom