reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roxie wiem doskonale :( no trudno pozostaje mi sie pogodzic z tym ze juz nie bede miala dzieci :( mam juz 2 i w sumie to i tak wielkie szczescie. Teraz przejde sie do psychiatry po jakies wsparcie z tej strony bo jest mi bardzo potrzebne i jakos dojde do siebie. Jeden synek niepelnosprawny ale drugi zdrowy, trzeba dziekowac losowi. Zycze wam wszystkim powodzonka :) trzymajcie sie, ja odpuszczam i godze sie z losem, nie mam juz sil na walki i kolejne poronienia. Buziaki i trzymam.za wszystkie kciuki.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kari21 to nie jest tak , że nie będziesz mieć dzieci...bo każda z nas liczy ,że w końcu się doczeka ...tylko żeby się starać kolejnym razem trzeba być przygotowanym przynajmniej na tyle na ile można , mieć leki , które by miały wpływ na organizm . Masz dwoje dzieci to wielkie szczęście , ale nic nie jest skreślone żeby nie mieć kolejnego... tym bardziej ,że już rodziłas i wiesz ,że jest możliwość donoszenia ciąży . Moim zdaniem trzeba odpowiedni zestaw leków , no i uspokoić psychikę . Jeśli psycholog Ci pomoże to jak najbardziej , teraz jest wazne abyś zadbała o swoje zdrowie ... bo każda ciąża się na nas odbija w pewien sposób i fizyczny i psychiczny . W Pl już byś była na izbie , bo powinno się jechać z takim krwawieniem żeby lekarze sprawdzili jak się mają sprawy ... ja się zawsze bałam komplikacji , niby tylko krwawienie ale czasami może doprowadzić do krwotoku , oczywiście Cię nie strasze tylko chce żebyś może skontrolowała to gdzieś .

@kari21 no niekoniecznie tak musi być, że już na dwójce dzieci się skończy, chyba, że przestaniecie próbować i zaczniecie się zabezpieczać (chociaż czasem to dziala tak, że nie działa). Kari, po pierwsze: organizm jeszcze walczy.Po drugie: może trzeba tylko go trochę podregulować i wzmocnić. Mimo wszystko trzymam kciuki.

@Miqi, witaj. Współczuję straty. Wiem,że ciężko uwierzyć i myśleć, że się uda i że będzie dobrze, ale trzeba próbować być dobrej myśli, wypłakać pewnie też, bo to boli. Winy nie ma w tym Twojej żadnej, tak się czasem dzieje, chociaż to okrutne. Poczekaj z myśleniem o kolejnej ciąży, odetchnij, spróbuj się uspokoić nieco i zebrać siły i walcz dalej a jak będą dwie kreski i się na forum pochwalisz to już tu się zadba o to, żeby przefiltrować złe myśli.

Pozdrawiam wszystkie brzuszki, maluszki i dziewuszki.

Zaraz lecimy do teatru. W końcu zrealizuję prezentowy voucher z czerwca.

@Miqi witam Cie cieplo chociaz nie ciesze sie ze zmuszona bylas do nas dolaczyc. Ja tez steacilam tak wczesna ciaze. Jak powiedzial moj ksiadz: Bog ma jakis plan i napewno nie stalo sie to na marne. Musze poczekac a dowiem sie jaki to plan. Ja wiem jedno zmienily mi sie priorytety i spojrzenie na swiat. Uwazam ze na lepsze :-)

@kari21 ale to tak barszo leci juz ze nie ma nadziei?

reklama
Do góry