• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziubaski :)
tak rano podczytałam was przy kawusi, bo potem to dopiero po 21 zagladam jak juz dzieci ogarne :) a sama nie zaryje nosem w poduszke

jeśli chodzi o diete to umiesciłam pdf w tym wątku
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
dieta na której zrzuciłam 8kg i nie tylko ja
a tak poza tym wszystkie nowe dziewczyny zapraszam do poczytania naszych historii, a stare bywalczynie do opisania swoich ku pokrzepieniu serc :*
miłego dnia :*

reklama
@Frezja_1 zycze Ci zebys jak najszybciej miala dzidzi pod serduszkiem[emoji5]
Przykro mi ,ze juz plamisz ehhh,a w poprzednie ciaze jak szybko zachodzilas?

@mamcia2014 popieram,twoj sposob na mnie tez zawsze dzialal[emoji4]tylko teraz jakos kg ida w gore ale organizm sam wie co robic[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Frezja_1 dziękuję:) wizyta kolejna za tydzień we wtorek.
Wiem jak się czujesz. Mój synek ma tylko 2 lata i też mówi ciągle że chce dzidziusia. Że będzie się opiekował, zmieniał pieluszki i karmił:) bardzo chce dla niego rodzeństwo. Będzie dobrze, jeszcze zajdziesz w ciążę i będziesz się martwić czy wszystko w porządku. Czasem mam dość tego stresu.

@Funia90 no na mnie to działa jedynie właśnie zmiana nawyków żywieniowych kiedyś stosowałam jakąś dietę już nie pamiętam co to było ale jak już z niej wyszłam to było klasyczne jojo bo z diety trzeba wyjść a jak się zmieni nawyki na długo to efekt się utrzymuje na dłużej.
Przynajmniej u mnie tak to działa.

No i ruch to też ważne bo każdy organizm potrzebuje ruchu aby być w dobrej formie czy to my ludzie czy zwierzęta chociażby chomik np on lata w kółku np .

@zosiak miej po prostu na uwadze czy cos tam się dzieje w Twoim organizmie , najwyżej od razu do lekarza po leki :) jakby nie było dasz sobe rade ... każda ciąża jest inna , nie jest powiedziane ,że teraz będzie źle :* może byc akurat bezproblemowo tego Ci życze :)
@Frezja_1 zazdroszczę ...kocham podróże , ale finansowo nie da rady na razie u nas :) pojedziesz i przywieziesz groszka :*
@mamcia2014 podziwiam za zapał i diete ćwiczenia :)
@Olasec czekamy na wizytę będzie dobrze :*
@Calineczka24 ja się nie znam na tym... ale na pewno lekarze powiedzą co i jak :)

A ja nie spałam całą noc , nie wiem ponaciągałam się chyba przy sprzątaniu bo cała klatka mnie boli z żebrami , pewnie mnie owiało bo mądra pootwierałam garaż i sobie stałam na przeciagu , do tego żołądek od soboty mnie dręczy .
Ja juz po @ ... humor lepszy bo się w końcu wczoraj do męzulka przykleiłam :p specjalnie sobie wziął wolne żeby ze mną w poniedziałek jechać do lekarza , także nie musze się z kimś innym poniewierać :) No idę kawkę robić :) potowarzyszy ktoś ? :)

@zosiak miej po prostu na uwadze czy cos tam się dzieje w Twoim organizmie , najwyżej od razu do lekarza po leki :) jakby nie było dasz sobe rade ... każda ciąża jest inna , nie jest powiedziane ,że teraz będzie źle :* może byc akurat bezproblemowo tego Ci życze :)
@Frezja_1 zazdroszczę ...kocham podróże , ale finansowo nie da rady na razie u nas :) pojedziesz i przywieziesz groszka :*
@mamcia2014 podziwiam za zapał i diete ćwiczenia :)
@Olasec czekamy na wizytę będzie dobrze :*
@Calineczka24 ja się nie znam na tym... ale na pewno lekarze powiedzą co i jak :)

A ja nie spałam całą noc , nie wiem ponaciągałam się chyba przy sprzątaniu bo cała klatka mnie boli z żebrami , pewnie mnie owiało bo mądra pootwierałam garaż i sobie stałam na przeciagu , do tego żołądek od soboty mnie dręczy .
Ja juz po @ ... humor lepszy bo się w końcu wczoraj do męzulka przykleiłam [emoji14] specjalnie sobie wziął wolne żeby ze mną w poniedziałek jechać do lekarza , także nie musze się z kimś innym poniewierać :) No idę kawkę robić :) potowarzyszy ktoś ? :)
Ja kawusię [emoji477] właśnie spijam :)))

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem wam że zła strasznie byłam że mnie jakieś wirusisko dopadło.. Okropnie zmutowana angina :/ ale mam tydzień wolnego dla siebie :) zrobiłam do końca opaski na dzisiejszy dzień zwierząt w żłobku
1507108085-aaaaaa.jpeg

A teraz chyba zabiorę się za paznokcie <3

.. Za dwa tygodnie przylatuje mój i tak bardzo się cieszę, co najmniej jakby papież miał mnie odwiedzić [emoji14] hehe

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry