• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@zosiak mój też się nauczył bez gumki ... no nie dziwię się im sama wolę bez ;p u nas też teraz musi być bo idę w poniedziałek na te wymazy więc wolę miec " czysto " do badania ;p i tez marudził ,ze po co mu ale nie miał wyjścia
Wiem kochanie ,że się martwisz , bo nie masz leków ...ale jak to w życiu czasami nasze plany biorą w łeb :) myslę jednak ,że to jeszcze nie ciąża chociaz życzę Ci jej z całego serducha
@Marika92 ja miałam magiczne dni jak w zegarku teraz po poronieniach tak mi się poprzestawiało ,że owulacja 18/20dc ;p
@Ewarut też bym nie chciała :)

oj @Ewarut byłoby znakomicie :) do tego nowe mieszkanie , a ja jestem zadaniowa - im więcej obowiązków tym bardziej potrafię się zorganizować :) w pon idę kupić karnet na siłownię - miałam teraz ale choroba pokrzyżowała mi plany ... w każdym razie jeśli bym zaszła i nie byłoby przeciwwskazań do ćwiczeń to chodziłabym dalej - widziałam , że mają tam nawet w pakiecie zajęcia - FIT MAMA :) także coś by się znalazło w razie gdyby ... :P

reklama
oj @Ewarut byłoby znakomicie :) do tego nowe mieszkanie , a ja jestem zadaniowa - im więcej obowiązków tym bardziej potrafię się zorganizować :) w pon idę kupić karnet na siłownię - miałam teraz ale choroba pokrzyżowała mi plany ... w każdym razie jeśli bym zaszła i nie byłoby przeciwwskazań do ćwiczeń to chodziłabym dalej - widziałam , że mają tam nawet w pakiecie zajęcia - FIT MAMA :) także coś by się znalazło w razie gdyby ... :P
Najlepiej nic nie planuj wszystko wyjdzie w praniu[emoji14]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry