• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A ja dzisiaj cos nie umiem sie dobudzic pospapabym jeszcze troche musze przyznac ze sie dxisiaj nie wyspalam a tu jeszcze godzinka w pracy:/

Dzis to taki dzien ze pograzam sie w beznadziei. Eh a jak faktycznie M chory i wiecej nigdy dzieci nie bedzie? Zmarnowalam to moje zycie i moje zyciowe szanse.
A moze gdyby nie ten trawnik to bylabtm juz w 13tyg ciazy?...

@AgaB33 i @Marika92 na pewno będziecie mamami tak jak każda tu z nas.
AgaB33 na pewno trawnik nic nie zaszkodził. Tak musiało być i lada moment znów będziesz w ciąży.

Mnie też dopadają gorsze dni. Teraz się udało ale jestem pełna obaw. Boję się o wszystko. Czy serduszko zacznie bić, a potem żeby prenatalne wyszły ok, następnie kiedy ruchy będą a potem, że z mało albo za dużo się rusza. Wiecznie coś. Niby okres ciąży to piękny czas i mimo bardzo ciężkiej ciąży to bardzo miło wspominam ciążę ( teraz po czasie) to jestem przerażona. Boję się strasznie. Pójście do toalety wiąże się z ogromnym stresem czy krwi nie ma. No wykoncze się chyba.

@Funia90 @Olasec chyba w sobotę wyjdę. Dziś miałam mieć konsultacje z diabetologiem i pani nie przyszła jeszcze do mnie. :errr:
Nie wiem tylko dlaczego dwie godziny po posiłku badają cukier a nie po godzinie ?
No właśnie jak czytałam Twój poprzedni post, to się zastanawiałam dlatego mierzą Ci ten cukier po 2h od posiłku? Jak przyjdzie do Ciebie diabetolog to zapytaj i się podziel odpowiedzią :)
Ja dziś byłam na kontroli u diabetologa, myślę że ostatni raz, wszystko ok jak zawsze ;)

reklama
@roki_1991 lada miesiac Ty bedziesz narzekac ,ze musisz pic to swinstwo[emoji4]

@Olasec rzeczywiscie jak Ty ciagle wymiotowalas to musialo byc ciezko:/ a jak teraz sie czujesz pod tym wzgledem?
Tez lubie makijaz nawet w domu[emoji4]
Ja wlasnie tak przezywam ciaze jak opislas,ciagle boje sie w pelni cieszyc:/ i martwie sie na zapas.

@Marika92 doczekasz swojego skarbu i bedziesz na niego/nia przelewac swoja milosc[emoji5]

@zosiak ja dzis mam jakies zwolnione tempo,choc ciagle cos robie hehe[emoji4]ale wstawac strasznie mi sie nie chcialo jak budzik o 6 dzwonil:/ no i jeszcze wizja bycia na czczo tyle godzin
I w nastepnym tygodniu znow musze jechcac na czczo na badnia,o losie ,ale na szczescie wchodze ,kluje sie i spadam jesc[emoji4]

@AgaB33 nie wyrzucaj sobie niepotrzebnie,moim zdaniem to nie mialo zadnego wplywu ,na prawde.

@Calineczka24 niech Cie wypuszczaja z jakimis zaleceniami[emoji4]czyli slodycze juz do konca beda w odstawce?a jak waga u Ciebie?przybierasz cos w koncu?

@Baslan odliczam Ci dni do terminu[emoji14]jak tam ktg?szyjka ?dzieje sie cos?jakis czop?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry