• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pogoda deszczowa a ja w lozeczku
@Funia90 nie eyobrazsm sobie bez sniadania ale przytylo mi sie mam jakis wxmozony apetyt oj bylam dzisiaj w naszej silesi jak tam pieknie pachnialo tymi cynamonowymi ciastkami ehhh ledwo wyszlam ale powiedzislsm ze nie kupuje i koniec trzeba zabrac sie za siebie .

reklama
@roki_1991 lada miesiac Ty bedziesz narzekac ,ze musisz pic to swinstwo[emoji4]

@Olasec rzeczywiscie jak Ty ciagle wymiotowalas to musialo byc ciezko:/ a jak teraz sie czujesz pod tym wzgledem?
Tez lubie makijaz nawet w domu[emoji4]
Ja wlasnie tak przezywam ciaze jak opislas,ciagle boje sie w pelni cieszyc:/ i martwie sie na zapas.

@Marika92 doczekasz swojego skarbu i bedziesz na niego/nia przelewac swoja milosc[emoji5]

@zosiak ja dzis mam jakies zwolnione tempo,choc ciagle cos robie hehe[emoji4]ale wstawac strasznie mi sie nie chcialo jak budzik o 6 dzwonil:/ no i jeszcze wizja bycia na czczo tyle godzin
I w nastepnym tygodniu znow musze jechcac na czczo na badnia,o losie ,ale na szczescie wchodze ,kluje sie i spadam jesc[emoji4]

@AgaB33 nie wyrzucaj sobie niepotrzebnie,moim zdaniem to nie mialo zadnego wplywu ,na prawde.

@Calineczka24 niech Cie wypuszczaja z jakimis zaleceniami[emoji4]czyli slodycze juz do konca beda w odstawce?a jak waga u Ciebie?przybierasz cos w koncu?

@Baslan odliczam Ci dni do terminu[emoji14]jak tam ktg?szyjka ?dzieje sie cos?jakis czop?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Coś Ty u mnie narazie cisza. Od wczoraj jedynie lekkie, nieregularne skurcze.
Ktg u nas robią jedynie jak coś ich niepokoi, a tak to chodzę raz w tygodniu na spr tętna dziecka, a jeśli do poniedziałku nie urodze, to będę musiała chodzić codziennie. Jak wynik krzywej?

@zosiak noo one mega pachna ,wyobraz sobie ,ze jeszcze nigdy tego nie jadlam,bo kiedys nie przepadalam za cynamonem[emoji4]teraz polubilam i musze sprobowac[emoji6]
Ja narazie sie za siebie nie biore wiec moge sobie pozwoli[emoji12]
@Baslan a to u nas sie chodzi przed terminem chyba od 35-36 tyg raz na tydzien na wizyte i przed wizyta ktg ,a po terminie co drugi dzien chyba do szpitala.
Ale w pl mieszkasz?
W sumie to nie wiem jak wynik bonja krzywa mialam na nfz i wynik bede miala w karcie za tydzien[emoji4]

@zosiak noo one mega pachna ,wyobraz sobie ,ze jeszcze nigdy tego nie jadlam,bo kiedys nie przepadalam za cynamonem[emoji4]teraz polubilam i musze sprobowac[emoji6]
Ja narazie sie za siebie nie biore wiec moge sobie pozwoli[emoji12]
@Baslan a to u nas sie chodzi przed terminem chyba od 35-36 tyg raz na tydzien na wizyte i przed wizyta ktg ,a po terminie co drugi dzien chyba do szpitala.
Ale w pl mieszkasz?
W sumie to nie wiem jak wynik bonja krzywa mialam na nfz i wynik bede miala w karcie za tydzien[emoji4]

Tak w Pl, tylko chodzę na NFZ całą ciążę ;) Jak tydzień po terminie mała nie wyjdzie, to wtedy już kładą na oddział.
Liczę na dzisiejszą pełnię księżyca :p Niby w pełnię najwięcej porodów ;)

@Baslan o prosze to nie wiedzialam ,ze w pelnie wiecej dzieci sie rodzi[emoji4]moja siostra jest tydzien po terminie to moze dzis urodzi hehe
Trzymam kciuki w kazdym razie i czekamy na foto Gabrysi po porodzie[emoji5]

@Baslan a na kiedy masz termin?

@Funia90 z każdym dniem coraz gorzej się czuje. Mdli mnie cały dzień a wieczorami to już masakra. W ciąży z synkiem miałam tak samo. W niedzielę wymiotowałam i teraz pewnie będzie tak samo czyli pokocham się z kiblem na dłużej. Pewnie znowu synek będzie. Tak przynajmniej czuje:)

@Funia90 no taką teorię słyszałam i fajnie by było jakby się sprawdziła ;) Oczywiście wstawię foto na prywatny ;) Trzymam kciuki za siostrę, pewnie już jest bardzo zniecierpliwiona.
@Olasec termin mam na poniedziałek ;)
Wiem, że głupio to zabrzmi, ale dobrze, że masz mdłości :) Mówią, że ciąża wtedy silna. Wiem jak w pierwszej nieudanej ciąży nie miałam w ogóle objawów i tak się cieszyłam, że tak gładko idzie, a jak widać to wcale nie było ok. W tej ciąży objawy miałam typowe i silne, ale na szczęście z końcem pierwszego trymestru odpuscily ;)

Baslan ja chetnie przejme Twoj brzuszek, a ze u mnie nadal cisza,@ brak to nadzieja jest. Co prawda czuje sie typowo okresowo,wrecz mam wrazenie,ze to juz sie wlasnie dzieje w tej chwili. Tak wiec oswiadczam wszem i wobec, ze jak jutro skoncze prace i nadal bedzie cisza to ide po test :D:p
Juz mam sraczke na sama mysl. :szok: No i oczywiscie jak juz do tego dojdzie to bede blagac pania w aptece o ten pozytywny, bo dla mnie testowanie to meeega stres.

Wiecie co, dzis rano jechalam na krew,pislalam Wam,ze bede robic trojce tarczycowa i homocysteine. Weszlam do przychodni,tam jedna pani,ktora wlasnie sie zbierala do wyjscia z zabiegowego,ucieszylam sie,ze nie bede czekac,bo na 8:30 do pracy. Juz sie podnioslam,aby wejsc i w tej chwili polkule mi sie zderzyly. Przeciez ja kuzwa o 7 wzielam Letrox. Tak wiec badania odlozone na jutro,no chyba ,ze znowu zapomne i wezme tabsy rano. Durna ja.

@Olasec jejku wspolczuje Ci tych wyniotow aczkolwiek zycze Ci 9 miesiecy chocbys nawet miala wyniotowac cala ciaze byle dzidzi bylo zdrowe[emoji5]
Ja od zawsze czulam ,ze pierwsza bedzie corcia[emoji4]
A jak w ciazy z Misiem tyle wymiotowalas to przybieralas w ogole na wadze?

@Baslan no jest zniecierpliwiona bo mieszka w Holandii i tam jest zupelnie inna sluzba zdrowia.
Ogolnie tam wywoluja porod dopiero w 41+6 ale wyblagala wczesniej,jutro idzie na balonik,dzis miala pierwsze ktg.
Tam nawet sama do szpitala nie mozesz jechac,musi Cie polozna zawiezc.

@hona trzymam Cie za slowo ,ze jutro zrobisz ten test i w dodatku ,ze kupisz pozytyw[emoji16]
Haha ale jaja z tymi lekami,ja dzis nasikalam do kubka na badania i prawie go zapomnilam hihi[emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry