• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ech dziewczynki,strasznie bym, chciala,aby byl pozytyw. Jak o tym pomysle, to z nerwow czuje,jak mi sie wszystko w zoladku przewraca. Dzis okropny dzien,caly czas pada,trudno o koncentracje, a tu jeszcze milion mysli w glowie,a co jak sie udalo?? Dzis dostalam potwierdzenie,ze jutro podpisuje aneks do umowy,dostalam ta podwyzke.Jakos bedzie glupio mi potem powiedziec,ze jestem w ciazy.Ech,tak juz sobie zakladam,ze sie udalo,choc tak jak pisalam,caly czas czuje,ze okres jest tuz za drzwiami. Glupia ta moja glowa,tak latwo daje sie zmanipulowac.

reklama
Hej dziewczyny chyba mam jakis kryzys.
Mam takie pytanie do mam które mają swoje pociechy.
Czy Wam też się czasem wydaje ze coś źle robicie że jeśli chodzi o wychowanie poleglyscie na wszystkich polach? Bo ja mam czasem takie wrażenie.

@Funia90 przez całą ciążę przytyłam 9 kg. Na początku nic ale nie chudłam mimo, że wymioty były tak częste i dużo, że wymiotowałam żółcią a czasem krwią bo już nie było czym. Po łyku wody ja się kończyłam. Całe dnie miałam mdłości a ale wymiotowałam tak od 16 do 22 więc rano mimo braku apetytu jadłam żeby mieć czym wymiotować. Czasem to już płakałam po co mi to było ale tak jak @hona pisze, wiedziałam, że to dobry znak. Najpierw czekałam po 3 miesiąca, potem myślę, że może w 4 się to skończy i się do końca nie skończyło. Koło 6 mca było rzadziej bo ze 3 razy w tygodniu. Ale te mdłości i metal w ustach były straszne. I teraz zaczyna się tak samo.

@mamcia2014 ja ostatnio często tak mam, że wydaje mi się, że nie ogarniam macierzyństwa. Są dni gorsze i lepsze.

@Baslan a na kiedy masz termin?

@Funia90 z każdym dniem coraz gorzej się czuje. Mdli mnie cały dzień a wieczorami to już masakra. W ciąży z synkiem miałam tak samo. W niedzielę wymiotowałam i teraz pewnie będzie tak samo czyli pokocham się z kiblem na dłużej. Pewnie znowu synek będzie. Tak przynajmniej czuje:)
Ojj ile bym dała za "takie" mdłości <3

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@hona pozdrow Grazyne hahah[emoji23]
Noo zakrecona jestes,moze cos jest na rzeczy[emoji16]
Ja bylam na weselu nie wiem ile dpo ale kilka,za wczesnie na test w kazdym razie i nie pilam ja sie upilam,na drugi dzien poprawiny w klubie i tez sie upilismy[emoji12]ale to bylo ja wiem4-6 dpo i w sumie skad masz wiedziec czy zaszlas,do 5 tc ciaza jest chroniona.

@Olasec oj to rzeczywiscie nie bylo co bidoka budzic[emoji4]
Z telefonem racja,poki dziala to szkoda naprawiac,jak dotyk przestanie dzialac to wtdey[emoji4]

@nafoczka obcuj z narura[emoji12]i majstruj ta corke [emoji5]

@Frezja_1 ja bym sie postaralam wytrzymac,bo Ty jak robisz test to juz wszystko skreslasz,po co sie dolowac w razie czego[emoji4]poczekaj do 10-11 dpo

@Ewelyn oszukuj M ,oszukuj[emoji5]

@gabrika co u Ciebie?

@zosiak ciesze sie ,ze dzien sie udal[emoji5]sukienke juz masz na weselicho?

@roxie123 ciesze sie ,ze jest troszke lepiej,niech juz mija ta @ i nadchodza nowe poklady sil[emoji5]

@Olasec szkoda ,ze lekarz kaze robic bete przed usg,ale co poradzisz,usg i tak wazniejsze,trzymam kciuki[emoji5]na ktora idziesz?

My dzis po pracy do Zakopanego jedziemy,mamy hotel z basenem i jacuzzi i kurka po konsultacji z moim lekarzem stwierdzilam ,ze nie ryzykuje i pomocze nogi,nosz kurka hehe[emoji28]
Ale co tam pojem przynajmniej dobrze.

@Calineczka24 co u Was[emoji5]?

@...Margotka9022... jak tam sie czujecie?ozylas troche?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zaglądnęłam na forum i widzę, że o mnie pytałaś! Dziekuje [emoji8][emoji8][emoji8] my dalej się staramy, w tym cyklu zrobiłam Monitoring i biorę po raz pierwszy Dupchaston. Trafiłam w końcu na opiekuńczą doktor!

Dzisiaj 12 dpo, trzymajcie kciuki! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@hona w sumie jak jutro @ nie przyjdzie to mozesz zrobic bete, skoro i tak idziesz sie kluc. Ja to Cię podziwiam, ze tak dkugo czekasz z testowaniem. Ja robie 10 dni po i juz mam czarne na bialym, ze nic z tego i sobie juz nie robie nadziei. Tak to bym sie wkrecala i ludzila a ja jestem realistka. Gratuluję awansu.:-) :)
Trzymam kciuki za @ hona i @gabrika. Dawajcie dziewczyny pozytywy.
@calineczka jak dobrze kojarzę, to ja w ciazy badalam cukier po dwoch h od posilku. Kurczę mialam poszukać tych wynikow i zapiskow, ale one zostaly o rodziców i ciagle zapominam jak tam jestem.
@Olasec ty moja bidulko. Oby te mdlosci troche odpuściły.
@mamcia2014 mysle, ze kazda matka czasem tak sie czuje. Najważniejsze, ze staramy sie byc dobrymi mamami i bardzo kochamy swoje dzieci, a gorsze dni każdemu sie zdarzają.:)
U mnie Ksawery szaleje. Zostalam bez pradu, eh. Tak to jest, M w delegacji, to sie jakis Ksawery panoszy. Oby nic sie nie stało. Strasznie wieje.boję sie.

reklama
Dziewczyny chyba nie potrzebnie wpadlam w panike bo oznak noe mam a juz bym miala jakby rzeczywiscie byla ,,wpadka" wiec trzymam sie planu nast roku maz przyjezdza dopiero 26 grudnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry