reklama

Zdrowko [emoji3]Wasze zdrowie babeczki

Winko przy piątku
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
ivvonka
Fanka BB :)
@Frezja_1 hehe, u mnie podobnie z lakierowaniem:
1) widać na lodówce.
2)na lakierze przy klamce samochodu - któregoś razu pomalowałam pazurki srebrnym lakierem (mamy srebrny kolor auta) i mąż zapytał czy mogłabym delikatniej otwierać drzwi, bo okropnie lakier porysowałam. Powiedziałam wtedy, że znam na to sposób i poszłam ze zmywaczem. Ale się zdziwił.
3) w dzienniku zajęć czasem są różowe dziwne kreski - kiedyś myślałam, że to dzieci mi pokororowały.
3) i bardzo często jak pomaluję to: chce mi się siku, coś mnie gdzieś swędzi a telefon dzwoni w torebce.
4)ale nic nie przebije tego jak wsiadłam do samochodu jako pasażerka, było zimno i włożyłam ręce pod uda żeby rozgrzać. Myślałam, że już wysechł. Nie wysechł.

1) widać na lodówce.
2)na lakierze przy klamce samochodu - któregoś razu pomalowałam pazurki srebrnym lakierem (mamy srebrny kolor auta) i mąż zapytał czy mogłabym delikatniej otwierać drzwi, bo okropnie lakier porysowałam. Powiedziałam wtedy, że znam na to sposób i poszłam ze zmywaczem. Ale się zdziwił.
3) w dzienniku zajęć czasem są różowe dziwne kreski - kiedyś myślałam, że to dzieci mi pokororowały.
3) i bardzo często jak pomaluję to: chce mi się siku, coś mnie gdzieś swędzi a telefon dzwoni w torebce.
4)ale nic nie przebije tego jak wsiadłam do samochodu jako pasażerka, było zimno i włożyłam ręce pod uda żeby rozgrzać. Myślałam, że już wysechł. Nie wysechł.

D 

Deleted member 170039
Gość
Ja mam jutro weselicho kuzynki  ide bez meza moze kogos poderwie haha zart
  ide bez meza moze kogos poderwie haha zart
ale smiac mi sie chce o moj lekarz kazal mi dzialac a ha mowie ze nie mam z kim to in ze chocby z sasiadem
Haha @ivvonka podobnie mialam zawsze gdy pomalowalam to siku albo cos zaswedzialo polecam Ci hybrydy bedziesz zadowolona, swoja droga niezla z Ciebie jajcara widze ze masz dystans do zycia co sie ceni tez lubie zartowac
 widze ze masz dystans do zycia co sie ceni tez lubie zartowac
Ja za to mam zdolnosci do psucia wszystkiego w domu ostatnio mi poleciala polka z lodowki plastikowa a nowa lodowka:/ chcialam kupic ale stwierdzilismy z mezem ze narazie posklejamy az moja niezdarnosc minie.

ale smiac mi sie chce o moj lekarz kazal mi dzialac a ha mowie ze nie mam z kim to in ze chocby z sasiadem
Haha @ivvonka podobnie mialam zawsze gdy pomalowalam to siku albo cos zaswedzialo polecam Ci hybrydy bedziesz zadowolona, swoja droga niezla z Ciebie jajcara
Ja za to mam zdolnosci do psucia wszystkiego w domu ostatnio mi poleciala polka z lodowki plastikowa a nowa lodowka:/ chcialam kupic ale stwierdzilismy z mezem ze narazie posklejamy az moja niezdarnosc minie.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 

Yyy jak tak wyglądam na co dzień ale dziękuję :*
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama