reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Rano jak wstanę wydaje się tłusta ale ogólnie jest sucha i próbuje ja nawilzyc . Napisze do Ciebie na priv [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@zosiak, humor bardzo ułatwia życie. aha, mam złą wiadomość: bycie psujem nie mija. Ja walczyłam z tym: bardzo uważałam na to co robię I w efekcie było więcej strat.
Pamiętam jak kiedyś przyjechałam (będąc już na swoim) wcześniej na święta, żeby pomóc w sprzątaniu. Uparłam się, że w regale szkła umyję. Wyjęłam te wszystkie gościowe szklanki, pucharki, kieliszki-sriszki itp. umyłam, wytarłam je nic nie tłukąc. Wow. Przetarłam szklane półeczki i zaczęłam delikatnie ustawiać te naczyńka: najniższa półka, potem średnia półka...I nie wiem jak to się stało, ale kiedy podziwiałam ten blask czystości i chciałam dostawić kielonek, środkowa półka spadła w dół. Prawie wszystko diabli wzięli, włącznie ze szklaną półką. Stałam tak z tym ocalałym kieliszkiem i patrzyłam. Wtedy ustaliłam życiowy rekord I mam nadzieję, że nie do pobicia. ;)

@zosiak, No to już z górki masz. Aaa mi kiedyś mama powiedziała, że właśnie jak się bardzo uważa na wszystko to się więcej niszczy, tłucze i że powinnam mniej się na czynności koncentrować. Nie wiem czy tak jest. Nie mam odwagi sprawdzić.

Dziewczyny teraz będzie dobre. Z ostatniej chwili. Świeżynka taka.

Wiecie jak wygląda skoszona trawa zostawiona na trzy tygodnie, zmoczona przez deszcz? Jest brudna i przegniła i śmierdzi. Przewróciłam się w nią, bo jej nie zauważyłam po ciemku jak biegłam po laptopa do bagażnika a przed drzwiami tylnymi cała kupa tego czegoś po ostatnim koszeniu.Padłam. Na plask. Z impetem. Jak żaba. Ugh.
Mąż wysiadł z samochodu. Podszedł.
-A co ty tam robisz?
-Leżę na trawie, której nie sprzątnąłeś.
-W kiszonce właściwie. Myślałem, że specjalnie ukucnęłaś żeby mnie wystraszyć jak podejdę do bagażnika.
Wstałam umorusna jak prosiak.
-Łee boli. Przytul niunie. Hehe.

Idę się umyć i pranie nastawić.

@ivvonka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] sorki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] po prostu sobie to wyobrazilam [emoji16] Ty to umiesz człowiekowi humor poprawić... nie to żebym się śmiała z Twojego nieszczęścia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 brzuszek cudowny. I gdzie te Twoje kilogramy?
Ja juz sie @nie przejmuje. Najgorsze te 4 dni od negatywu do @, a z nowym cyklem nowa nadzieja, choc teraz mniej o tym mysle a więcej o urlopie.
Gratuluje siostrze coreczki, duża niunia.:)

@zosiak podejrzewam ,ze bedzie niezly casting na brzusia takze szykujcie sie hehe[emoji4]
Udanej zabawy zycze[emoji4]

@roxie123 z cera przy lekach to pewnie ciezka sprawa,ale sprobuj zaczac dzialac.
Ja tak jak juz Ci pislam chodzilam do kosmetyczki,tak jak Marika podpowiada[emoji4]

@ivvonka hahaha jestes moim poprawiaczem humoru[emoji23]

@Frezja_1 czasem tez sie zastanawiam gdzie one sa ,ale no sa ,5 kilo jak nic juz jest.
Ale w sumie mala juz ok 600-700 gram wazy,do tego wody,lozysko,wiecej krwi,troszke piersi i na pewno troche tluszczyku no i juz jest[emoji4]
Mysl o urlopie a moze dzidzi samo przyjdzie,u mnie tak bylo[emoji5]

@Marika92 zdroweczko[emoji5]

@kari21 wspolczuje Ci bardzo:/a kiedy ginekologa odwiedzasz znowu?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Eh zaszokuje was po raz kolejny angielska sluzba zdrowia. Karetka byla, zabrala, z a&e zaprowadzili od razu do szpitalnego gp gdzie czekalam na poczekalni ponad 2 h, potem przyjal mnie lekarz i kazal oddac mocz. Jako ze nie moglam to znow kazal mi siedziec na poczekalni az bede mogla choc 2 krople. Po tym jak sfalo sie to wykonalne zaprosil do siebie, zmierzyl cisnienie, wysluchal co mi jest i wsadzil papierek w mocz. Po czym stwierdzil ze mam dopiero pierwszy stopien odwodnienia i nie zleci mi kroplowki, ze mam pic a jak nie daje rady to plukac usta i wypluwac i to wystarczy, brac paracetamol i przepisal mi lek antyhistaminowy zeby zalagodzic mdlosci. Dziekuje i do domu. Tak ze no.... pomoc otrzymalam "cudna".

Ja juz poprostu nie mam nerwow. Co bym nie zrobila to mnie olewaja. Zebram o pomoc a dostaje wielkie nic. W karetce mialam cisnienie 160/120 z tych wszystkich nerwow.... szkoda mi slow.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kari21 jestem przerażona Twoim stanem zdrowia i Twoimi bluskimi, że nic z tym nie robią. Kochana potrzebujesz terapii bo umrzesz! Porozmawiaj z mężem, mamą i powiedz im otwarcie, że potrzebujesz ich wsparcia bo sama nie dajesz rady. Życie masz tylko jedno i masz dla kogo żyć. Masz dzieci, które są najważniejsze i potrzebują mamy. Kurde olejcie ta Anglię i wracaj do Polski. W takim stanie nie możesz się starać o kolejne dziecko. Nie tędy droga. Niszczysz się dodatkowo a masz już dzieci. Nie wiem jak Ci pomóc. Daj mi namiary na Twojego męża a napiszę do niego żeby chłop się ogarnął.

@Funia90 piękny brzuszek:)

Do góry