Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem za, bardzo za.nie przyszła jeszcze @?
Liczę na to, że zabłądzi po drodze i znajdzie tabliczkę " Ślepa uliczka, koniec gry "
.
O, u nas też tak się mówi i pasuje to do niemal wszystkiego. Takie ładne i uniwersalne.Jak to się mówi u nas na Wielkopolsce - zes_aj się a nie daj się..
Wizytę mam dopiero na 16:30, ale dam znać po. Zabieg wykonywał mi mój lekarz prowadzący całe szczęście. Już w szpitalu mówił nam, że trzeba odczekać pół roku. Myślę, że 3 msce to minimum. Mam zamiar zrobić badania pod koniec roku i jak będzie ok to od nowego roku chcemy zacząć znów się starać. Tymbardziej, że o tego malucha staraliśmy się 8 mscy..Witaj p_a_t_i mogę Cię zapytać jak poszła ta pierwsza wizyta kontrolna po poronieniu? ja mam taką dopiero za parę dni i strasznie się denerwuję. Jak długo lekarz kazał czekać na następne starania? itd