reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92 Odpoczywaj (lub raczej odpoczywajcie). Praca nie ucieknie - a pracodawcy łatwiej znaleźć kogoś na zastępstwo, jeśli pójdziesz na całą ciążę na zwolnienie (a potem urlop macierzyński) niż jakbyś na trochę wróciła. To tak z własnego doświadczenia ;-) Ja bym się nie decydowała na powrót w drugim trymestrze, zwłaszcza po przejściach

@Frezja_1 Przy takiej homocysteinie to już metyle. A co do badań na mutacje - teraz Ci już nie dadzą spokoju, więc i tak je zrobisz - chociażby z ciekawości.

reklama
@Marika92 bardzo się cieszę :) lez i odpoczywaj teraz grzecznie :)
A ja dziś miałam swój pierwszy raz z zastrzykiem [emoji14] chwilę piekło, ale dałam radę :) jutro pójdzie lepiej bo zrobię go w domu a nie na szybko w pracy. Ale chciałam zrobić jak najszybciej :) zaczęłam brać dupka też. I teraz takie pytanie. Czy trzeba robić jakąś przerwę pomiędzy dupkiem a luteine czy można je brać w jednym czasie? Bo kurcze, ciężko to rozłożyć w czasie jak się idzie na 5.30 do praco
Pierwszy raz z zastrzykami??? Ja już jestem zaproszona ale siniaki umiem sobie świetne zrobić :D kolory tęczy jak nic hehe

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Marika92 Ja bym nie chciała Cię straszyć, ale mam nadzieję, że to nie wina wycieczki samolotowej. Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku. Ja we wszystkich 3 ciążach miałam brązowe plamienia, a tylko jedna zakończyła się niepowodzeniem. Mój ginekolog mówił, że póki plamienie jest brązowe, to nie panikować.

@Marika92 Ja bym nie chciała Cię straszyć, ale mam nadzieję, że to nie wina wycieczki samolotowej. Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku. Ja we wszystkich 3 ciążach miałam brązowe plamienia, a tylko jedna zakończyła się niepowodzeniem. Mój ginekolog mówił, że póki plamienie jest brązowe, to nie panikować.
Bardziej obstawiałabym wczorajsze dźwiganie w pracy.. Ale kto to wie, tego się nie dowiem, jedyne co mogę to brać leki, dobrze się odżywiać i być dobrej myśli

27.06.17 Anastazja [*]

@Marika92 to trzeba było od razu mówić o serduszku ;* ja na 3 ciąże ani razu nie zdążyłam usłyszeć :< aczkolwiek może to i lepiej , bo chyba bym jeszcze gorzej przeżywała . Coż wszystko przede mną :)
Słyszeć nie słyszałam ale widziałam migające :) to dobry znak

27.06.17 Anastazja [*]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry