reklama
mamcia2014
Fanka BB :)
Hej babeczki mam z rana trochę czasu puki mały śpi.
Wczoraj nie cwiczylam bo mąż chciał pospac przed pracą niby jest mama jeszcze ale źle się czuła to dałam spokój.
Dzisiaj będziemy mieli gości żona brata ciotecznego z dziećmi przyjedzie .
Zrobię pizzę i galaretki na deser .
Będą koło 16.
Wiktorek się ucieszy.
Wczoraj nie cwiczylam bo mąż chciał pospac przed pracą niby jest mama jeszcze ale źle się czuła to dałam spokój.
Dzisiaj będziemy mieli gości żona brata ciotecznego z dziećmi przyjedzie .
Zrobię pizzę i galaretki na deser .
Będą koło 16.
Wiktorek się ucieszy.
muza_ton
roki_1991
@roxie123 trzymam mocno kciuki za ten cykl
piękne jajeczka 
@AgaB33 bardzo dobrze
trzeba wykorzystać chłopa póki się da 
@zosiak zasialas we mnie wątpliwości czy te foliany faktycznie takie są dobre.. Ja póki co biorę zwykły kwas foliowy, przynajmniej do czasu jak nie będę mieć wyników mutacji.
Powiedzcie mi dziewczyny, czy warto brać jeszcze jakieś dodatkowe witaminki teraz? Mam w sumie jeszcze z poprzedniej ciąży taki suplement mama dha, ale nie wiem czy go brać, czy lepiej co innego. Doradzicie jakoś?
@AgaB33 bardzo dobrze
@zosiak zasialas we mnie wątpliwości czy te foliany faktycznie takie są dobre.. Ja póki co biorę zwykły kwas foliowy, przynajmniej do czasu jak nie będę mieć wyników mutacji.
Powiedzcie mi dziewczyny, czy warto brać jeszcze jakieś dodatkowe witaminki teraz? Mam w sumie jeszcze z poprzedniej ciąży taki suplement mama dha, ale nie wiem czy go brać, czy lepiej co innego. Doradzicie jakoś?
Olasec
@roki_1991 mój lekarz od razu kazał mi brać a najlepiej już podczas starań. Ja od początku biorę prenatal uno.
Dziewczyny staraczki trzymam kciuki za Was żebyście miały piękne prezenty pod choinkę w postaci kropeczek w brzuszku
Dziewczyny staraczki trzymam kciuki za Was żebyście miały piękne prezenty pod choinkę w postaci kropeczek w brzuszku
D
Deleted member 170039
Gość
@roki_1991 przepraszam ze wzbudzilam w Tobie watpliwosci po prostu ja je mam sama i za kazdym razem gdy juz chce he zamowic to cos mnie wyttaca z rownowagi jesli chodzi o mamadha to mi lekarz tez mowil zebym brala wykupilam nawet ale jak zbadalam ta homocysteine to szoklo mnie i przerwalam. Jesli chodzi o prenatal chyba jest najbezpieczniejszy jeeli ktos nie ma nie wiadomo jakiej homocysteiny i mutacji to chyba zostalabym tylko przy tym.
Kwiatuszekk23
Dawono mnie tu nie bylo
pamieta mnie ktoś jeszcze? Dziewczyny widze, emacie dylemat z metylami. Ja je brałam bo honocysteine mialm 9. Przed zajsciem w ciążę zbdalm i byla niecale 5. Tez biore clexan. I chociaz wciazy z Oliwia nic nie bralam, nie odwazyla bym sie po 3 poronieniach prowadzic ciążę bez clexanu.
D
Deleted member 170039
Gość
@Kwiatuszekk23 po jakim czasie zeszla Ci ta homocysteina
Kwiatuszekk23
Matyle zaczelam brac w grudniu a badanie robilam w marcu.
reklama
D
Deleted member 170039
Gość
Z ta moja homocysteina to pol roku bede zbijac chyba bede musial brac te metyle @Kwiatuszekk23 a jak sie Twoja droga potoczyla opowiesz cos o sobie niestety nie pamietam Cie:/ a wszystkie strony przegladac to kolejne pol roku mi zleci choc i tak tam daleko zaszlam