a co było przyczyną zakończenia ciązy w 19 tc? Bardzo Ci współczujęPod koniec czerwca zakończona w 19 t ciąża a teraz po 4mc kolejna i obecnie 6+4
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a co było przyczyną zakończenia ciązy w 19 tc? Bardzo Ci współczujęPod koniec czerwca zakończona w 19 t ciąża a teraz po 4mc kolejna i obecnie 6+4
27.06.17 Anastazja [*]
kochana, ja tez dużo plamiłam na samym poczatku (lekarz twierdził, ze się leje), odstawilam na tydzień clexan i acard bo P bardzo sie na mnie złościł a że moja gin kazała brać wiec tylko ze strachu na tydzień przestałamJutro wizyta popołudniu.. Będę dokładnie 7t.. Bardzo się denerwuję bo mimo duphastonu nadal mam lekkie brązowe plamienieboję się co jutro mi powie moja gin
czy któraś z was tak miała a mimo ciąża trwa dalej??
27.06.17 Anastazja [*]
Jako tako mi nie dolegało nic, brałam clexane i w sumie było w miarę ok, nie wiedziałam jeszcze wtedy o mutacji MTHFR, ale na to co wyszło było to mało istotne. Moja córka miała wadę genetyczną i wiele innych wad wrodzonych.. Ale z plamieniem nie miałam problemu. Zobaczymy co powie na wizyciea co było przyczyną zakończenia ciązy w 19 tc? Bardzo Ci współczujęTo już prawie połowa
Ciąża od początku była problemowa? Czy tak nagle? To jest straszne ze takie rzeczy sie dzieją
![]()