Hej laski U mnie trochę lepiej dziękuję za wasze rady odnośnie bólu tego nieszczęsnego zęba.
Na razie mi odpuścila ta ósemka ciekawe na jak długo myślę że ja usunę tylko muszę się psychicznie nastawić; )
Jeśli chodzi o zmianę nawyków żywieniowych to się przyłączam
@AgaB33 
.
Bo ostatnio to same jogurty przez moje wrażliwe zęby muszę zacząć się lepiej odżywiać i zdrowo tak żeby nie tyc.
Kupiłam nowy program treningowy jedrne pośladki i ledwo chodziłam teraz już lepiej jutro znowu cwicze zlapalam bakcyla na razie 3 treningi na tydzień bo przez te zęby nie moglam codziennie ból mi nie pozwalal.
Zamierzam jeść 5 razy na dzień takie nieduże porcje dużo warzyw i owoców no i chyba skorzystam z przepisów Ewy Chodakowskiej mam taką książkę pt przepis na sukces nie będę się jej jakoś dokładnie trzymać ale zainspiruje się tymi przepisami tam są np owsianki różne naleśniki omlety serki twarogowe na obiady są raczej drogie przepisy więc obiady normalnie będę gotować no i podwieczorki czyli sałatki różnego rodzaju i tym podobne .
Raz się już do tej książki stosowałam i były smaczne te potrawy inne mniej smaczne zaznaczyłam sobie te lepsze .
Rozpiskę sobie zrobię taki Ala jadłospis i zmodyfikuje trochę np na drugie śniadanie jakies koktajle a kolacja lekka koło 19 .
Jak coś to będziemy się wspierać i podrzucac sobie przepisy; ) .
No dobra dość o dietach witam nowe Aniolkowe mamusie przytulam cieplutko i trzymajcie się kochane jeszcze będzie dobrze:*
No ja dziś u teściowej jestem wczoraj przyjechaliśmy na noc dziś odjeżdżamy.
A ogólnie u nas wszyscy zdrowi .
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie; ) .