• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@K28 ja chodakowska mecze już od września 2016 a raczej ona mnie lapie się na tym że gadam do telewizora;).
Np ona dasz radę walcz walcz a ja kobieto ile można hahaha albo chyba żartujesz że ja to zrobię np wczoraj jak robiłam brzuch z nowej płyty jej tak gadałam że chyba śni że ja to wykonam a jednak może nie tak idealnie jak ona ale zrobiłam.

Początki są trudne potem jakoś leci .
Tylko pod warunkiem że człowiek zdrowy jest np moja mama się porwała na jej zestaw a mówiłam jej ze lepiej nie bo ja bark czasami bolał i po ćwiczeniach u lekarza wylądowała. Leki jej trochę pomogly ale nadal ja boli teraz cały czas i bark i ręka.

reklama
@K28 mam sprawe skomplikowaba bardzo chce dziecko a kestem na 3 roku studiow gdy zajde musze je zawiesic ze wzgledu na zajecia praktyczne ehh:/ ale tez mam swoje lata i jak tak sie zastanawiam co bym wybrala tobdziecko jednak szkoda tych studiow i wlozonej kasy:/

@K28 ja chodakowska mecze już od września 2016 a raczej ona mnie lapie się na tym że gadam do telewizora;).
Np ona dasz radę walcz walcz a ja kobieto ile można hahaha albo chyba żartujesz że ja to zrobię np wczoraj jak robiłam brzuch z nowej płyty jej tak gadałam że chyba śni że ja to wykonam a jednak może nie tak idealnie jak ona ale zrobiłam.

Początki są trudne potem jakoś leci .
Tylko pod warunkiem że człowiek zdrowy jest np moja mama się porwała na jej zestaw a mówiłam jej ze lepiej nie bo ja bark czasami bolał i po ćwiczeniach u lekarza wylądowała. Leki jej trochę pomogly ale nadal ja boli teraz cały czas i bark i ręka.
Hahah ale sie usmialam czytajac Twoj post,dobra jestes ;) gadaj jej tam gadaj :) smiech to zdrowie. Trzymam za Cb kciuki :)

Ta decyzje musisz sama podjac.Rozpatrz za i przeciw. Na studia.zawsze mozesz wrocic, ja tez bardzo pragne miec dziecko. Damy rade :)
@K28 mam sprawe skomplikowaba bardzo chce dziecko a kestem na 3 roku studiow gdy zajde musze je zawiesic ze wzgledu na zajecia praktyczne ehh:/ ale tez mam swoje lata i jak tak sie zastanawiam co bym wybrala tobdziecko jednak szkoda tych studiow i wlozonej kasy:/

Oj biedna, coz musisz byc silna. Mam nadzieje,ze to Ci szybko minie i bedziecie sie lepiej czuc. Pozdrawiam :)
@mamcia2014 i @witch84 jak ja Wam zazdroszczę, że Wam tyle dzieci śpią. Mój codziennie wstaje o 5! Nie ważne czy idzie spać o 20 czy 22. W ogóle młody bardzo źle śpi. Budzi się w nocy i ciągle kręci itp. dziś w nocy obudził się o 1:30 i poszedł spać o 3:40.

@K28 kurcze niby już było lepiej i 2 tygodnie nie wymiotowałam to wczoraj i dziś znowu tuliłam kibel. Generalnie jest lepiej ale nadal mam mdłości i ten okropny posmak w ustach, ble. Do tego rwa kulszowa i se w łeb strzelić. Czuję już ruchy i brzuch mam już bardzo duży bo w ciąży z synkiem rozeszły mi się mięśnie brzucha i teraz szybko mnie w wywaliło.

@AgaB33 zdrówka dla Małej:*

@Gosia0210 ja widzę i to wyraźnie. Gratuluję:)

[USER=120050]@OneMoreTime
witaj Kochana. Fajnie, że się odezwałaś :) u nas jeszcze smoczek do spania jest i jeszcze nie mam parcia na odstawienie. Nie dawno odpieluchowalam Misia to smoczek poczeka trochę. Misiu też jest ruchliwy ale nie wspina się nigdzie. Na łóżko czy krzesło i tyle. Bardzo dużo mówi i to zdaniami, ostatnio nawet śpiewa już i zaczęliśmy starania o rodzeństwo dla niego ale poroniłam w lipcu. A Wy jak? Mąż dalej za granicą? Kaja będzie mieć młodsze rodzeństwo czy tylko starszego brata?

Dziewczyny, które dziś tańcują na weselu, życzę udanej zabawy:)[/USER]

@Olasec Przykro mi, że kolejny raz musiałaś to przejść, ale widzę, że udało się i już I trymestr za Tobą :biggrin2:[B] GRATULUJĘ[/B] i życzę nudnej ciąży i zdrowej dzidzi :biggrin2::tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
My jeszcze w pieluchach... Kaja woła kupkę do nocnika i zawsze robi, ale siku woła tylko rano, jak chce nas z łóżka ściągnąć, bo wtedy zawsze wstaniemy lub wieczorem jak chce odwlec spanie :laugh2::-p Problem z zasypianiem zniknął, bo Kaja już nie chce spać w dzień, więc całkiem sprawnie zasypia wieczorem. Tyle, że któreś z nas musi się z nią położyć :rolleyes2: Ale o smoczku już zapomniała. Butli rano też już jej nie daję a jedynie na noc.
Kaja dopiero od jakiegoś miesiąca rozkręciła się z mową i każdego dnia zaskakuje nas czymś nowym, ale śpiewa tylko po swojemu :-D:-D:-p Uwielbia układać puzzle (nawet 15 elementowe daje radę) i budować wieże z klocków :blink: Kaja już rodzeństwa nie będzie miała (chyba, że nie planowane :-p).

[QUOTE="MisiaMonisia, post: 15602850, member: 119338"]Funia 20tc. ... gdzie Ty mieścisz to dziecię? :o :)
Ja także miałam ogromny brzuch.
Jak wejdę kiedyś na kompa to wstawię zdjęcie z 25tc :)

OneMoreTime w końcu się odezwałaś :)
Gdzie obstajesz....w Pl czy wyjechałas z mężem?
Ucaluj Kajusie :*
[/QUOTE]

Mąż wynajął samodzielne mieszkanie i już mieszkamy z nim. Niedawno rozpoczęłam kurs norweskiego i jakoś leci... chociaż pogoda nie rozpieszcza, Kaja trochę choruje i generalnie całymi dniami ostatnio siedzimy w domu :hmm::no2: Ale na odległość też lekko nie było, więc wybraliśmy mniejsze zło :rolleyes2:

Pozdrawiam Was wszystkie (te, które znam i których nie miałam okazji ;-) ) i trzymam kciuki za starania i brzuszki &&&&&&&&&&&&& :-) :)

reklama
@AgaB33 tak, pije rano i wieczorem ale już zwykłe krowie od 4 mcy.

@witch84 jeśli jego spanie jest genetyczne i ma to po tatusiu to niestety z jego spaniem będzie zawsze kiepsko. I tak jest lepiej niż było np pół roku temu bo budzi się, pokręci i śpi a wcześniej każdej nocy nie spał po 2-3 godziny. Większy problem jest ze mną bo mnie budzi nawet jego głośniejszy oddech. A śpi z nami więc...

@Frezja_1 jak się dokumam jak przez telefon wrzucić foto to wrzucę:)

@OneMoreTime super, że się odezwałaś :) bardzo dobra decyzja, że postanowiliście mieszkać razem, super:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry